Με μια αιμοδοσία η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα της

Θεάρεστη πράξη η αιμοδοσία και πολύ ζωτικής σημασίας. Όμως όταν γίνεται από μέλη της Χρυσής Αυγής, που προσπαθούν να πείσουν ότι προσφέρουν κοινωνικό έργο-για πολιτικούς-εθνικιστικούς-σκοπούς τότε χάνεται η σημασία της.

NewsRoom 09/12/2018 | 09:15

Μέλη της «τοπικής Αθηνών» της Χρυσής Αυγής παρέα με τον βουλευτή Αττικής και υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας, Ηλία Κασιδιάρη πραγματοποίησαν χθες εθελοντική αιμοδοσία στο νοσοκομείο "Ελπίς". όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης

Μικρογραφία

Οι χρυσαυγίτες  προσπάθησαν να πείσουν κάποιους αφελείς ότι  «θα συνεχίσουν να προσφέρουν κοινωνικό έργο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε», όπως γράφουν χαρακτηριστικά. Άξιο σχολιασμού είναι κατ' αρχάς, ότι οι χρυσαυγίτες αυτή τη φορά δεν τόλμησαν να μας πουν ότι προσέφεραν αίμα «μόνο για Έλληνες», όπως με απύθμενο θράσος κραύγαζαν την εποχή των ανενόχλητων τραμπουκισμών και δολοφονικών επιθέσεων τους κατά μεταναστών ή πολιτικών αντιπάλων τους.

Μικρογραφία

Ωστόσο, τέτοιου είδους δήθεν συμβολικές ενέργειες στόχο έχουν να "ξεπλύνουν" τα όσα άθλια έχουν κάνει -ενόψει της τελικής ευθείας της δίκης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- αλλά και άλλων, νέων "ανδραγαθημάτων" τους, με πιο αποτρόπαιο την πρόσφατη δολοφονία ενός Αλβανού εργάτη στη Λευκίμμη Κέρκυρας από μέλος της Χρυσής Αυγής.

Δεν πείθουν όμως και πολλούς...