Newsroom

Newsroom

Mε βροχές μας αποχαιρετά το τελευταίο Σ/Κ του Μαϊου

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

5b0a36431dc5245f628b4567

Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Θα πνέουν βοριάδες, τοπικά 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά πρόσκαιρα η ένταση τους θα φθάσει τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει από 15 ως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν βοριάδες εντάσεως 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και με ένταση 4 – 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 18 και 26 βαθμών Κελσίου. 

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.