Newsroom

Newsroom

Μαξίμου: Θετική η κίνηση της Μέρκελ

Θετικά αποτιμούν στο Μαξίμου την πρόσκληση Μέρκελ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όπως τόνισαν κυβερνητικοί κύκλοι στο koutipandoras.gr: "Είναι σημαντικό από την άποψη ότι μέχρι τώρα και την προηγούμενη φορά που υπήρχε συνομιλία των δύο ηγετών, η κα Μέρκελ παρέπεμπε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Eurogroup και στον κ Ντάισελμπλουμ.

2 145

Θετικά αποτιμούν στο Μαξίμου την πρόσκληση Μέρκελ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όπως τόνισαν κυβερνητικοί κύκλοι στο koutipandoras.gr: “Είναι σημαντικό από την άποψη ότι μέχρι τώρα και την προηγούμενη φορά που υπήρχε συνομιλία των δύο ηγετών, η κα Μέρκελ παρέπεμπε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Eurogroup και στον κ Ντάισελμπλουμ.
Επομένως μια τέτοια κίνηση που πάει αμέσως σε υψηλό πολιτικό επίπεδο είναι κάτι θετικό.
Επίσης το γεγονός ότι η κα Μέρκελ δεν το βάζει επιτακτικά πριν την σύνοδο κορυφής και πριν από το τέλος μιας δύσκολης εβδομάδας από άποψη ρευστότητας, έχει και αυτό τα θετικά του στοιχεία από την άποψη ότι η Γερμανίδα καγκελάριος δεν λέει «Έλα εδώ αμέσως τώρα και take it or leave it.» Δίνει επί της ουσίας τον χρόνο και τα περιθώρια να πάμε την άλλη εβδομάδα και να γίνει αυτή η συζήτηση.”
Οι πηγές αυτές ρωτήθηκαν αν η πρόσκληση αυτή της κας Μερκελ έγινε ύστερα από πιέσεις εκτός ΕΕ και πέραν του Ατλαντικού και δεν θέλησαν να απαντήσουν μιας και όπως επεσήμαναν δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση αποτιμά θετικά αυτή την κίνηση της κας Μέρκελ.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει