Newsroom

Newsroom

Ματζουράκης τέλος για την ομάδα της Καλλονής

Αποχαιρέτησε την ομάδα της Καλλονής ο προπονητής της Γιάννης Ματζουράκης. Έμαθε τηλεφωνικά για την απόλυσή του! Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες,…

matzoyrakis

Αποχαιρέτησε την ομάδα της Καλλονής ο προπονητής της Γιάννης Ματζουράκης.
Έμαθε τηλεφωνικά για την απόλυσή του! Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, η ήττα με τον ΠΑΟΚ ήταν η θρυαλλίδα που πυροδότησε την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ
 Ο τέως πλέον προπονητής δήλωσε σχετικά: «Με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας. Δεν ξέρω αν φταίει τα αποτελέσματα ή το γεγονός ότι έχουμε αρκετές ισοπαλίες, αφού η ομάδα μετράει μόλις πέντε ήττες. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο επί του θέματος»
Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μας αναγκάζουν να προβούμε σε ενέργειες που ίσως σταθούν ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της Καλλονής μας, διατηρώντας την ομάδα πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες, στη Superleague και βάζοντας τις βάσεις για την επίτευξη του φετινού στόχου, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ματζουράκη για όσα μας έδωσε με την παρουσία του στον πάγκο μας, και να δηλώσουμε ότι φεύγει ως φίλος που θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…