Μαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου» (Video)

H Μαρία Σπυράκη εξήγησε πως πρόκειται για μία παλιά της υπόθεση, ενώ τόνισε πως θα στραφεί εναντίον του συνεργάτη της - Εφόσον καταλογιστούν ποινικές ευθύνες, είναι πιθανόν να δικαστεί για απιστία σε βαθμό πλημμελήματος.

σπυράκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, που κατηγορείται για απάτη σχετικά με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης.

Η ευρωβουλευτής ελέγχεται από την περίφημη OLAF για κατάχρηση του προϋπολογισμού του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενώ η ίδια από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται εντελώς άσχετη υπόθεση με το Qatar Gate.

Σημειώνεται πως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώθηκε πως αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης για την οποία ελέγχεται. Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, η ευρωβουλευτής είχε προαναγγείλει ότι θα ζητούσε η ίδια την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, μετά το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της.

Διαβάστε περισσότερα: Μαρία Σπυράκη: Αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της ΝΔ

Μιλώντας στο MEGA η Μαρία Σπυράκη εξήγησε πως πρόκειται για μία παλιά της υπόθεση, ενώ τόνισε πως θα στραφεί εναντίον του συνεργάτη της.

«Η υπόθεση είναι παλιά και αφορά την πρώτη μου θητεία. Ο συνεργάτης είχε προβλήματα υγείας με τη μητέρα του, τον πατέρα του, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα και ο ίδιος. Οι εκθέσεις μου είχαν κοινοποιηθεί εδώ και καιρό, σκοπεύω να πάω τη Δευτέρα να πληρώσω το πρόστιμο που μου καταλογίστηκε, ενώ θα στραφώ και εναντίον του συνεργάτη μου».

Εφόσον καταλογιστούν ποινικές ευθύνες, είναι πιθανόν να δικαστεί για απιστία, σε βαθμό πλημμελήματος και η δίκη ίσως γίνει στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…