Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη».

mamalakis alexiadou 2

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης από το αεροδρόμιο όπου βρισκόταν το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο αγαπημένος τηλεμάγειρας απαντά, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή της Βέφας Αλεξιάδου στο ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μέλλον του στα τηλεοπτικά πράγματα.

«Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, πλέον είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σωστός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, για να γυρνούσα ξανά πίσω θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί υποφέρει οικονομικά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ), ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε:

«Λυπάμαι που το έμαθα. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής, έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Τώρα που έχει περάσει τα 80α να κατέβει στην πολιτική; Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Τσαγκλή: «Πήρα μια δύσκολη απόφαση» – Το βίντεο που εξηγεί γιατί κατεβαίνει υποψήφια

Κόρη μηχανοδηγού για Τέμπη: “Η στάση του τρένου ταυτίζεται με περίεργη παύση 11 λεπτών στα ηχητικά ” (Video)

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…