Newsroom

Newsroom

Μαχαίρια στη δεξιά πολυκατοικία για τον «ανασχηματισμό»

Ο «αδύναμος πρωθυπουργός που παριστάνει τον ηγέτη», οι αιφνιδιαστικές εκλογές που απομακρύνονται, οι «Πρέσπες του Αιγαίου», οι «εθνικοί τρομοκράτες» Τσιόδρας - Χαρδαλιάς, οι... βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις και το «φάντασμα του ΓΑΠ» διά χειρός Antinews.

5125181

Με τίτλο «Ένας αδύναμος πρωθυπουργός που παριστάνει τον ηγέτη», τo φιλοσαμαρικό site Antinews επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη εφ’ όλης της ύλης. Αφού, όπως εξηγεί στο κεντρικό άρθρο του, δεν αποτόλμησε τον δομικό ανασχηματισμό που «ορεγόταν» για να τον οδηγήσει σε αιφνιδιαστικές κάλπες μόνο και μόνο για να αποφύγει τη μήνι των βαρόνων της ΝΔ, o «λιπόψυχος» Μητσοτάκης «αρκέστηκε στην τοποθέτηση δικών του “ταμιών” για ευνόητους λόγους που θα διαχειριστούν τα κεκαλυμμένα νέα μνημόνια που αναμένονται από τις Βρυξέλλες. Για το θεαθήναι έβαλε στην κυβέρνηση κι έναν καθηγητή και δυο βουλευτάδες, έβγαλε και στη δημοσιότητα μια ατελή αναπτυξιακή έκθεση γραμμένη από νομπελίστα για το απαραίτητο φούσκωμα της πομφόλυγας, μπας και καταφέρει να επισκιάσει την ατολμία που βάφτισε ενίσχυση της ήδη… επιτυχημένης κυβέρνησης», σχολιάζει.

Βλέποντας «οργή λαού» λόγω, όπως αναφέρεται, της πείνας που έφερε το lockdown, αποκαλύπτει τις «κρυφές εντολές της Μέρκελ προς υλοποίηση των Πρεσπών του Αιγαίου» και κάνει λόγο για «πολιτικούς τακτικισμούς με ημερομηνία λήξης»: «Άρα, σου λέει, πού καιρός για εκλογικές ήττες. Κατοχύρωσε καλύτερα τα “ταμεία”, ηρέμησε τους βαρόνους, προσπάθησε να εξομαλύνεις κάπως τον θυμό του λαού μέσω των ανύπαρκτων λεφτόδεντρων και ξεκίνα τις διαπραγματεύσεις για το ξεπούλημα του Αιγαίου που σου έχουν επιβάλει οι Γερμανοί, οι οποίοι σε κρατούν από παντού ένεκα Siemens».

Από τα πυρά δεν ξεφεύγουν ούτε οι Τσιόδρας – Χαρδαλιάς, «το αχτύπητο δίδυμο», «ο καλός και ο κακός μπάτσος» που, όπως λέγεται, τους επανέφεραν για να τρομοκρατήσουν και να παραπλανήσουν τον λαό με στόχο το κουκούλωμα των δεινών που έρχονται. Προβλέποντας ότι «πολύ φοβούμαστε ότι θα τους καταπνίξει η λαίλαπα του επαπειλούμενου μαύρου χειμώνα. Τότε που ο λαός θα πεινάει και δεν θα μπορεί να χορτάσει με τα δανεικά που θα έρθουν το 2021, ούτε με τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων από την οποία δεν θα πάρει μία όποτε κι αν γίνει», στο Antinews σημειώνουν: «Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο… νέος Μωυσής που πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό, για να επιβιώσει. Ελπίζουμε ότι διαθέτει κάποιο εναλλακτικό πλάνο. Διότι αν νομίζει ότι θα τον διασώσουν πάλι τα παπατζιλίκια των… εθνικών τρομοκρατών και η προπαγάνδα των καλολαδωμένων κυβερνητικών παπαγάλων, καλύτερα να αναθεωρήσει».

Απορώντας δε αν «η επερχόμενη φίμωση του διαδικτύου που ανακοινώσαν οι Κάλαχαν της Κατεχάκη γίνεται για να μην επηρεαστεί η ευρεία λαϊκή αποδοχή που αποτυπώνεται στις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις» και προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι έπεται και συνέχεια, οι συντάκτες καταλήγουν: «Επειδή δεν διαφαίνεται κάποια εναλλακτική στον ορίζοντα, φρονούμε ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να αντικρίσει την αυγή του νέου έτους. Το φάντασμα του γαλάζιου ΓΑΠ πλανάται πάνω από το Μαξίμου. Θα καταφέρει να το αποφύγει ο πρωθυπουργός;»…

Επείγει μαζική παραγγελία από το εθνικό μας εμβόλιο, το φιλότιμό μας, που λέει κι ο Κ. Μητσοτάκης…

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.