«Μαγκιές» Λοβέρδου προς ΣΥΡΙΖΑ: «Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν!»

Άλλον πόλεμο φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ, άλλον ανακοίνωσε ο Λοβέρδος

Λοβέρδος 1

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, εγκαλώντας τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναφέρονται στις ισχυρές εσωκομματικές κόντρες που έχει αναπτύξει, ιδιαίτερα μάλιστα με την πλευρά του ίδιου του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Λοβέρδος, απαντώντας σε σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη στο ΣΚΑΙ, η οποία είχε πει στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου «δείτε εσείς στο ΠΑΣΟΚ τι θα κάνετε με τον κ. Λοβέρδο και αφήστε εμάς», τόνισε στη Βουλή κατά τη χθεσινή του ομιλία:

««Και τώρα, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα μαζί μου γιατί είμαι κακός. Και συριζαϊκά σάιτ επιφανών στελεχών προκρίνουν ανθυποψηφίους μου, αντ’ εμού. Θα πάρουν την απάντηση στις 21 Μαΐου, αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέπτονται διότι αποκαλύπτει το πρόβλημά τους. Λανθάνουν όμως. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημά τους, είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της δημοκρατικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.».

Ωστόσο, η επίθεση κορυφώθηκε με τον Ανδρέα Λοβέρδο να κηρύσσει… «πόλεμο» με τον ΣΥΡΙΖΑ με το γνωστό του ύφος:
«Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν. Είμαι πάρα πολύ πρόθυμος σε αυτά και αγαπώ τις συγκρούσεις. Αλλά οι ευγενέστερες συγκρούσεις είναι προτιμότερες».

Πάντως άσχετα με το αν ο κ. Λοβέρδος κυρήσσει τον πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για έναν πολύ διαφορετικό «πόλεμο» που υποβόσκει και αναμένεται να ξεσπάσει πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, στο ΠΑΣΟΚ επικρατούν φόβοι για νέο γύρο πολέμου μεταξύ Ανδρουλάκη και Λοβέρδου την επομένη των εκλογών.

Όπως αναφέρεται, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι την εποµένη της πρώτης κάλπης δηλαδή την 22α Μαΐου, η ανακωχή που υπήρξε ανάµεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, και τον βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο θα τιναχτεί στον αέρα, καθώς θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις και των δύο πλευρών σχετικά µε τις συνεργασίες.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…