Μάγδα Τσαγγάνη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Υπέφερα και έκλαιγα στις χημειοθεραπείες»

«Όλοι λένε ότι η τάδε και ο τάδε νίκησε τον καρκίνο. Όχι, θέλω να το βροντοφωνάξω ο καρκίνος δεν νικιέται»

magda

H γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο πριν από 15 χρόνια αλλά και τους φόβους που έχει μέχρι και σήμερα για να μην επανέλθει η αρρώστια.

«Χειρουργήθηκα 9 Ιουνίου του 2009. Όλοι λένε ότι η τάδε και ο τάδε νίκησε τον καρκίνο. Όχι, θέλω να το βροντοφωνάξω ο καρκίνος δεν νικιέται, όπως πολύ σωστά είπε και η Γωγώ Μαστροκώστα. Εγώ ζω γιατί υπήρξα τυχερή και ο καρκίνος δεν έκανε μετάσταση», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Μάλιστα όπως τόνισε συνεχώς φοβάται μην επιστρέψει η αρρώστια: «Παρότι οι εξετάσεις μου είναι άψογες, φοβάμαι. Τώρα επειδή έχουν περάσει 15 χρόνια, κατά κάποιον τρόπο είμαι ήσυχη».

Σχετικά με τις χημειοθεραπείες που έκανε είπε: «Έκανα μόνο έξι, οι οποίες δεν με πείραξαν. Έχω πολύ γερό οργανισμό, δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω. Το μόνο ελάττωμά μου είναι τα γλυκά, οι σοκολατίνες, τα παγωτά και οι μπουγάτσες».

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε και για όσα ένιωθε όταν καλούταν να κάνει τις χημειοθεραπείες: «Δεν με πήρε από κάτω. Υπάρχει μια σαν περικεφαλαία παγωμένη και τη φορούσα όση ώρα έκανα χημειοθεραπεία για να μην πέσουν τα μαλλιά. Υπέφερα και έκλαιγα αλλά το έκανα.

Τον εαυτό μου καραφλό δεν τον είδα ποτέ. Έβαλα περούκα όταν άρχισαν να αραιώνουν. Γουλί δεν έμεινα ποτέ. Πάλι η οικογένεια του Μανώλη Τζαμπουνάκη, τα παιδιά του ο Κωνσταντίνος και η Μαριλένα και ο Σωτήρης Τζεβελέκος μου συμπαραστάθηκαν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι για μένα σαν Θεοί».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.