Newsroom

Newsroom

Λύσσα "Bild" κατά Βαρουφάκη: "Το λούστρο του πολιτικού ροκ σταρ με τη μεγάλη μηχανή, τις ωραίες γυναίκες και το δερμάτινο μπουφάν έφυγε

Συνεχίζει τα προβοκατόρικα δημοσιεύματά της η «Bild», η οποία σε νέο της δημοσίευμα διερωτάται αν ο Γιάνης Βαρουφάκης χάνει την…

varoufakis 40

Συνεχίζει τα προβοκατόρικα δημοσιεύματά της η «Bild», η οποία σε νέο της δημοσίευμα διερωτάται αν ο Γιάνης Βαρουφάκης χάνει την εξουσία του, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια για υποβάθμιση του υπουργού Οικονομικών και για ενεργότερο ρόλο του Γιάννη Δραγασάκη στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Επικαλούμενη τη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου το Σάββατο υπό τον πρωθυπουργό, από την οποία ο υπουργός Οικονομικών απουσιάζει, καθώς λαμβάνει μέρος σε συνέδριο στην Ιταλία, η εφημερίδα υποστηρίζει πως «η Αθήνα αγωνίζεται για μια νέα προσέγγιση προκειμένου να διασωθεί από μια επικείμενη χρεοκοπία. Μόνο ένας δεν κάθεται πια στο τραπέζι – και η επιστροφή του είναι αμφισβητούμενη».

«Επισήμως ο αμφιλεγόμενος υπουργός Οικονομικών δεν κάθεται στο τραπέζι επειδή βρίσκεται στη λίμνη Κόμο: ωστόσο Έλληνες αναλυτές ερμηνεύουν το γεγονός, σχολιάζοντας ότι έχασε την εύνοια και την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: Για να το πούμε απλά ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι έτοιμος να καταρρεύσει!»

«Οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο τον Βαρουφάκη μόλις 46 ημέρες μετά από την ορκωμοσία του, το λούστρο του πολιτικού ροκ σταρ με τη μεγάλη μηχανή, τις ωραίες γυναίκες και το δερμάτινο μπουφάν έφυγε. «Με αυτόν τον τρόπο πολιτική ταπείνωση του Βαρουφάκη ολοκληρώνεται»», σημειώνει η «Bild», η οποία προσθέτει πως ο κ. Βαρουφάκης θα ασχολείται πλέον με τον στρατηγικό σχεδιασμό και μόνο με αυτόν.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…