Newsroom

Newsroom

Λουκάνικα, γάτες και βαμπίρ: Τα πιο «τρελά» ερωτήματα που δέχτηκε το Foreign Office το 2018

«Οι δυνατότητες μας να προσφέρουμε χορτοφαγικά λουκάνικα είναι δυστυχώς περιορισμένες», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, παρουσιάζοντας τα πιο ασυνήθιστα αιτήματα.

e59c489c fa45 11e3 9f7e 00144feab7de

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πιο παράξενα ερωτήματα και αιτήματα που δέχτηκε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών κατά το 2018.

Όπως φαίνεται, το βρετανικό Foreign Office δέχτηκε απίστευτα ερωτήματα που αφορούσαν ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως τα βαμπίρ και τα ριάλιτι τηλεπαιχνίδια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Evening Standard, κατά τη διάρκεια του χρόνου, ένας άνδρας ρώτησε το υπουργείο αν τα βαμπίρ ζουν μόνο στην Πολωνία, επειδή μια γυναίκα με την οποία είχε ραντεβού, ζήτησε να μάθει την ομάδα αίματός του.
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάποιος τηλεφώνησε στο βρετανικό υπουργείο προκειμένου να μάθει ποιος διαγωνιζόμενος αποχώρησε από το τηλεπαιχνίδι Strictly Come Dancing. Κάποιος από την Ολλανδία εξέφρασε ερωτήματα για το σχέδιο του Braveheart, ενώ ένας άνδρας από την Αργεντινή τηλεφώνησε για να ζητήσει μια λίστα γυναικών που θα μπορούσε να παντρευτεί.

Ένας άλλος άνδρας τηλεφώνησε στο Foreign Office από την Ταϊλάνδη, ζητώντας να μάθει αν μπορεί να μην πληρώσει για το μασάζ που δέχτηκε επειδή αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκειά του.

Στην Ιταλία, κάποιος ζήτησε από τη βρετανική πρεσβεία να τον βοηθήσει να διοργανώσει τον γάμο του προτείνοντας κάποιον ανθοπώλη, καθώς και να μεσολαβήσει ώστε οι νεόνυμφοι να συναντήσουν τον Πάπα, την ίδια ώρα που κάποιος από το Κουβέιτ τηλεφώνησε για μάθει αν κάποιος υπάλληλος του υπουργείου ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κουταβάκια.

Παράλληλα, στο Νέο Δελχί της Ινδίας, κάποιος ζήτησε πληροφορίες για να αγοράσει χορτοφαγικά λουκάνικα, ενώ κάποιος στα Κανάρια τηλεφώνησε στο υπουργείο Εξωτερικών για να τον βοηθήσουν να αλλάξει δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αφού μια γάτα είχε εισβάλει στο δωμάτιο και είχε κάνει την ανάγκη της στο κρεβάτι.

«Με λύπη μου σας πληροφορώ ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι σε θέση να προσφέρει συμβουλές για βαμπίρ, αδέσποτες γάτες και παίκτες τηλεπαιχνιδιών. Επίσης, οι δυνατότητες μας να προσφέρουμε χορτοφαγικά λουκάνικα είναι δυστυχώς περιορισμένες», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, τονίζοντας όμως, ότι όταν κάποιος Βρετανός βρεθεί σε δύσκολη θέση ενώ είναι στο εξωτερικό θα πρέπει να ζητά τη βοήθεια της τοπικής πρεσβείας..