Newsroom

Newsroom

Λούτσα: Βρέθηκε και νέο κρησφύγετο στο Παλαιό Φάληρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης των 6 Τούρκων στη Λούτσα.

loutsa

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την πολύνεκρη υπόθεση της Λούτσας. Μάλιστα, η αστυνομία εντόπισε ένα δεύτερο Airbnb στο οποίο διέμεναν οι έξι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εντοπίστηκε και ένα δεύτερο κρησφύγετο αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα τύπου Airbnb στο διέμενε ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» δύο ώρες μετά το μακελειό.

Τα 6 θύματα ταυτοποιήθηκαν επίσημα και από τις ελληνικές Αρχές και επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Από τα έξι θύματα τα πέντε έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ το έκτο ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της έρευνας:

-Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε ένα σπίτι, στην Αρτέμιδα, όπου διέμεναν τα θύματα τις τελευταίες μέρες. Στο χώρο πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη (12/09), έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και τα ευρήματα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Σήμερα (13/09), εντοπίστηκε και δεύτερος χώρος διαμονής των θυμάτων, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος και ερευνάται.

-Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.

-Οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν 4 πυροβόλα όπλα, δύο εκ των οποίων είναι τύπου πιστολιού.
Τα κινητά τους τηλέφωνα ελέγχονται από το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων, τα στελέχη του οποίου κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια και έχουν καταφέρει να εξαγάγουν χρήσιμα και κρίσιμα για την πορεία των ερευνών δεδομένα.

-Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», του οποίου η εμπλοκή στο γεγονός ερευνάται ενδελεχώς. Ο συλληφθείς, ο οποίος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα, σκόπευε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, με εισιτήριο που εκδόθηκε στην Τουρκία μια ώρα μετά το συμβάν στην Αρτέμιδα (στις 18:20 τελέστηκε το έγκλημα στην Αρτέμιδα, στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του για να ταξιδέψει στις 21:00 και στο ενδιάμεσο, στις 20:30, συνελήφθη). Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια των 9 mm και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Παράλληλα το αμάξι που βρέθηκαν τα θύματα, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.

 

Οι 2 μυστηριώδεις άνθρωποι στο σπίτι της Λούτσας

Χθες Τρίτη, έγινε γνωστό το σπίτι όπου διέμεναν οι 6 Τούρκοι στη Λούτσα, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Πρόκειται για κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», οι Τούρκοι είχαν κλείσει μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από της 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα της δολοφονίας.

Στο check-in είχαν εμφανιστεί δύο άτομα για να παραλάβουν τα κλειδιά και είχαν ενημερώσει ότι θα φτάσουν αργότερα και άλλοι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τον αριθμό αυτών.

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες , την ημέρα του check out, τη Δευτέρα, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία των έξι ανδρών, άνθρωπος που πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν τα θύματα, συνάντησε μέσα σε αυτό δύο άτομα.

Οι Αρχές εντόπισαν γενετικό υλικό στο σπίτι όπου διέμεναν οι έξι και προσπαθούν να το αξιοποιήσουν για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία που μπορεί αυτό να τους δώσει.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.