Newsroom

Newsroom

Λωρίδα της Γάζας: Επίθεση κατά ισραηλινών στόχων – Αντίποινα από τον στρατό

Ρουκέτα από τη Λωρίδα της Γάζας έπεσε στο νότιο Ισραήλ το οποίο προχώρησε σε αντίποινα, στον απόηχο της εν ψυχρώ δολοφονίας 22χρονου Παλαιστίνου.

rocket

Ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπεσε χθες το βράδυ σε μη κατοικημένη περιοχή στο νότιο Ισραήλ χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή ζημιές, ανακοίνωσε ο στρατός.

Δεν έγινε αμέσως ανάληψη ευθύνης γι αυτή την εκτόξευση της ρουκέτας, αλλά η οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ, μια από τις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας είχε απειλήσει το Ισραήλ με αντίποινα μετά τη δολοφονία δύο ηγετών της, την Πέμπτη στην Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στη Λωρίδα της Γάζας, ο ισραηλινός στρατός απάντησε πυροβολώντας δύο παρατηρητήρια της Χαμάς, ανατολικά της πόλης της Γάζας, λίγο μετά την εκτόξευση ρουκέτας.

ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα πλήγματα εναντίον στόχων στη Λωρίδα της Γάζας, εν είδει αντιποίνων για την εκτόξευση ρουκέτας, την πρώτη έπειτα από περίπου έναν μήνα, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Haaretz.

Το επιτελείο ανέφερε πως δεν ενεργοποιήθηκε το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Σιδηρούς Θόλος μετά την εκτόξευση της ρουκέτας, που δεν προκάλεσε θύματα ούτε ζημιές.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.