Λεβέντης για Βελόπουλο: Μου θυμίζει τον Χίτλερ, βγαίνει στην τηλεόραση και λέει συνέχεια τα ίδια (video)

«Προφανώς παρασύρθηκαν οι άνθρωποι με τις πολύωρες εμφανίσεις του στην τηλεόραση και θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα η κατάσταση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

cover
NewsRoom 29/05/2019 | 14:22

Λάβρος κατά του Κυριάκου Βελόπουλου ήταν ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, δηλώνοντας μάλιστα ότι ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης τού θυμίζει τον Αδόλφο Χίτλερ.

«Ο Βελόπουλος είναι από 6 έως 8 ώρες ημερησίως σε μικρές τηλεοράσεις και λέει όλο το ίδιο. Ότι ο Πούτιν θα έρθει να μας σώσει, πουλάει άλειφες για τον αγκώνα και τη μέση, λέει θανατική ποινή των δουλεμπόρων, για ναρκοπέδια στα νησιά, για εκτέλεση παιδεραστών. Ο άνθρωπος μου θυμίζει Αδόλφο Χίτλερ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης ταύτισε τον Κυριάκο Βελόπουλο με τη Χρυσή Αυγή. «Έχει ακροδεξιά επιχειρήματα και προωθήθηκε για ν’ αποσπάσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Κάνει κηρύγματα μίσους. Αν μετρήσεις τις ψήφους Βελόπουλου και Χρυσής Αυγής, είναι η παλιά Χρυσή Αυγή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Προφανώς παρασύρθηκαν οι άνθρωποι με τις πολύωρες εμφανίσεις του στην τηλεόραση και θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα η κατάσταση», συμπλήρωσε.