Λάσπες βλέπει η ΝΔ τις offshore της Μαρέβας και τα θαλασσοδάνεια του Κήρυκα Χανίων

Με ακόμη μια ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία δίνει πνοή σε νέο γύρο αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση. Στο φόντο, δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παλιά της τέχνη κόσκινο έχει κάνει τη συζήτηση και τις κατηγορίες περί λασπολογίας η Νέα Δημοκρατία.

Στην τελευταία «μάχη» που έχει ξεσπάσει στην πολιτική σκηνή έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», συμφερόντων του κατηγορούμενου στην υπόθεση του ναρκόπλοιου με τους 2 τόνους ηρωίνης, Noor1, η ΝΔ χαρακτηρίζει ως «λάσπες» ό,τι δεν τη συμφέρει να παραμένει προς συζήτηση στο δημόσιο διάλογο.

Αυτά δεν είναι άλλα από τα θαλασσοδάνεια του Κήρυκα των Χανίων και φυσικά τις… «οφσορούχες» δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Η ΝΔ που είχε αρχικά επιτεθεί στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την απάντηση που έλαβε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται με ανακοίνωσή της να… πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα.

«Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αντί να εκτίθενται συντάσσοντας ανακοινώσεις λάσπης, ας πείσουν τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου», αναφέρει η «Πειραιώς» χωρίς όμως να θυμίζει στους πολίτες ότι δεν έχει δώσει καμία ουσιαστική απάντηση για τις offshore.

«Ας τον ενημερώσουν επίσης πώς σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα είναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού να συναλλάσσεται με το Δημόσιο. Πόσο μάλλον να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων και να διασφαλίζει προνομιακές ρυθμίσεις για τραπεζικό δάνειο που έχει πάρει», προσθέτει η ΝΔ ενώ καταλήγει με το εξής: «Θα επανέλθουμε».

Διαβάστε τι έχει συμβεί: Υπάλληλο του Μαρινάκη χαρακτηρίζει το Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν την αντιφατική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνίας από την κυβέρνηση

δημοσκόπηση

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν την αντιφατική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνίας από την κυβέρνηση

Μια πρώτη περίεργη εκτίμηση της διαφοράς της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε η δημοσκόπηση της…

Σφορδή «επίθεση» κατά Κυβέρνησης Μητσοτάκη, από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Σφορδή «επίθεση» κατά Κυβέρνησης Μητσοτάκη, από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατακεραυνώνοντας την Κυβέρνηση