Newsroom

Newsroom

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το

Εκαβ

Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όταν ένας 65χρονος άνδρας χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στον χώρο των μαγειρείων.

Το συμβάν έγινε προχθές το μεσημέρι, με τον 65χρονο να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου αφού αρχικά πήγε στα επείγοντα.

Όπως αναφέρει στο Onlarissa.gr ο κ. Κώστας Λαρίσης, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΛ και Γενικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ): «Ο 65χρονος εργαζόμενος στην προσπάθειά του να ελέγξει την θερμοκρασία σε θερμαινόμενη συσκευή μπεν μαρί, χτυπήθηκε από το ρεύμα, πιθανότατα υπήρχε μια διαρροή ρεύματος στην εν λόγω συσκευή και εκτινάχθηκαν τα χέρια του εκείνη την στιγμή. Μίλησα με τον ίδιο καθώς πήγα να τον επισκεφθώ μετά το περιστατικό και μου είπε πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε γίνει, εν συνέχεια ένιωσε κάποιες αρρυθμίες και πήγε στα επείγοντα. Όσο γνωρίζω ο άνθρωπος είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο ακόμη νοσηλεύεται».

Συμπληρώνοντας ο κ. Λαρίσης σημείωσε: «Σαν σωματείο μαζί με τους γιατρούς θα δούμε το θέμα διότι έχουμε πληροφορηθεί πως υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα στα μαγειρεία, όπως σκουριασμένα καζάνια και θα εκδώσουμε σύντομα μια ανακοίνωση διότι θα πρέπει να λυθούν όσα θέματα υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά».

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…