Newsroom

Newsroom

Λαφαζάνης: Νομοθετικά πραξικοπήματα για το ξεπούλημα της χώρας

Για «νομοθετικά πραξικοπήματα προκειμένου να βρει τρόπους να ξεπουλήσει τη χώρα και το μέλλον της» κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός…

Για «νομοθετικά πραξικοπήματα προκειμένου να βρει τρόπους να ξεπουλήσει τη χώρα και το μέλλον της» κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας ότι ο διορισμός της νέας ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ είναι παράνομος.

Ο κ. Λαφαζάνης αναφέρει ότι «μετά την ψηφοφορία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο διορισμός των κ.κ. Αθανασόπουλου και Εμίρη στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ είναι παράνομος, αφού δεν συγκέντρωσαν τα 2/3 της Επιτροπής που προβλέπει ο νόμος».

«Η απόπειρα να νομιμοποιηθούν εκ των υστέρων, ερήμην της Βουλής, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία θα έχει αναδρομική ισχύ, όχι μόνο δεν ευσταθεί, αλλά γίνεται και καταγέλαστη», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Λαφαζάνη μείζον πραξικόπημα συνιστά επίσης και η κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του ελληνικού δημοσίου σε μια σειρά από κρίσιμες ΔΕΚΟ, και μάλιστα ξανά ερήμην της Βουλής με νέα αυθαίρετη πράξη νομοθετικού περιεχομένου.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.