Newsroom

Newsroom

Κυβέρνηση συνεργασίας… Ε, και;

Το λυπηρό δεν είναι ότι δεν έχουμε ακόμη νέο Πρωθυπουργό και “νέα” κυβέρνηση. Λογικά απόψε, το πολύ μέχρι αύριο το…

Το λυπηρό δεν είναι ότι δεν έχουμε ακόμη νέο Πρωθυπουργό και “νέα” κυβέρνηση. Λογικά απόψε, το πολύ μέχρι αύριο το πρωί θα γίνει! Ούτως ή άλλως, πρωθυπουργός-μαριονέτα θα είναι!

Το λυπηρό είναι, οτι φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε επιλογές. Ότι και να γίνει τώρα, με όποιο τρόπο ή σχήμα και να πάμε, η “απερχόμενη” κυβέρνηση κατάφερε να βάλει τη χώρα στη γωνία, με το πιστόλι στον κρόταφο.

Δεν υπάρχει κανενας στο κόσμο, πέραν των κυβερνητικών στελεχών και της Τρόικας που να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει μέλλον. Τα μέτρα και όροι που επέβαλλαν μέχρι τωρα για να μας δώσουν τα χρήματα, απέτυχαν παταγωδώς. Η σύμβαση/μνημόνιο, η οποίο καλούμαστε να αποδεχθούμε για να πάρουμε την επόμενη δόση, πιθανοτατα θα περιέχει τους χειρότερους όρους μέχρι τώρα, καθώς και παράδοση εθνικής κυριαρχίας (το οποίο ήδη γίνεται υπό τη μορφή εκβιασμού).

Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ούτε ένας που να συνεχίζει να μην ενδιαφέρεται για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. Δεν επιτρέπεται να μένουμε ατάραχοι, δεν επιτρέπεται να εφησυχάζουμε. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα περάσουμε πολύ δύσκολα, σχεδόν εξαθλιωτικά.

Δεν επιτρέπεται να πέφτουμε θύματα του εκβιασμού ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ.
Υπάρχουν σαφή περιθώρια διαπραγμάτευσης με τους δανειστές μας. Μια πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας, θα έχει τεράστιες επιπτώσεις εντός και εκτός Ευρωπαικής Ένωσης. Δεν τη θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο διάβολος.

Έρχονται εκλογές. Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά με κανέναν από τους πολιτικούς που έχουμε. Θα πρέπει όλοι να μπούμε στη λογική να ψάχνουμε νέες επιλογές, να υποστηρίξουμε νέες κινησεις, νέους άφθαρτους ανθρώπους. Πρέπει να γίνει καθολική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Πρέπει όλοι να ασχοληθούμε. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους αλήτες που μας έφεραν ως εδώ, τελειώσαμε σαν χώρα.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ/Κ.Α.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…