Κυνικός ο Σκυλακάκης παίζει με την αγωνία 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών χωρίς περίθαλψη

H σημερινή αναφορά του Θεόδωρου Σκυλακάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες που έμειναν εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

skylakakis

Την ώρα που η Ν.Δ. έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία τρομοκράτησης των πολιτών για τα φορολογικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ, η ίδια όχι μόνο άφησε ακάλυπτους εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους στο κομμάτι της υγειονομικής περίθαλψης, επειδή είχαν αδυναμία πληρωμής των εισφορών υγείας, αλλά τα στελέχη της μιλούν κυνικά κιόλας.

Η δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, ο οποίος δήλωσε κυνικά ότι «η ασφάλιση έχει ένα βαθμό ανταποδοτικότητας. Ο φορολογούμενος ή ο ελεύθερος επαγγελματίας που πληρώνει κανονικά την εισφορά του, γιατί αυτός θα πρέπει να επιβαρυνθεί πολλαπλά;», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Χαρίτση να απαντά:«Τι μας λέει τώρα ο κ. Σκυλακάκης; Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν; Αυτή είναι η ανάπτυξη της Νέας Δημοκρατίας; 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να καλύψουν ούτε 60,3 ευρώ το μήνα, τόσο είναι, για να διασφαλίσουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Και τους λέει ο κύριος Σκυλακάκης και η ΝΔ “αν μπορούσατε ας πληρώνατε, εφόσον δεν μπορείτε, πρόβλημά σας”».

«Το γεγονός ότι η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής έχουν οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε αδυναμία πληρωμής, για τον κ. Σκυλακάκη είναι αδιάφορη λεπτομέρεια. Απέναντι στην αδιαφορία της ΝΔ για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντά με ένα συγκροτημένο σχέδιο ρύθμισης των χρεών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής.

«Ρεσιτάλ κυνισμού» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την ημέρα που χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες μένουν εκτός ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, τα στελέχη της ΝΔ προκαλούν με τον κυνισμό και την αλαζονεία τους.

Ο κ. Σκυλακάκης όχι μόνο ομολόγησε ότι μένουν ακάλυπτοι, αλλά υπερασπίστηκε κιόλας αυτή την επιλογή μιλώντας για «ανταποδοτικότητα» και «επιβάρυνση των υπολοίπων ασφαλισμένων».

Το γεγονός ότι η ακρίβεια και τα υψηλά κόστη λειτουργίας και παραγωγής έχουν οδηγήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε αδυναμία πληρωμής, για τον κ. Σκυλακάκη είναι αδιάφορη λεπτομέρεια.

Απέναντι στην αδιαφορία της ΝΔ για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντά με ένα συγκροτημένο σχέδιο ρύθμισης των χρεών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής.

 

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…