Newsroom

Newsroom

«Κτηνάρα είσαι ακόμα στη θέση σου;» – Ξεσπά ο Βαλλιανάτος κατά Πορτοσάλτε για γάμο Κασελλάκη

Απασφάλισε ο γνωστός δημοσιογράφος

vallianatos 0

Επίθεση κατά του Άρη Πορτοσάλτε έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλιανάτος, με αφορμή κάποια σχόλια του επίσης δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την απόφαση του να παντρευτεί τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαλλιανάτος ανέβασε μια ανάρτηση στην οποία αποκαλεί «κτηνάρα» τον Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του τελευταίου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ανέφερε ότι «νυμφεύεται».

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στο facebook: «8:25 σήμερα η κτηνάρα ο Πορτοσάλτε, είπε πως ο Κασσελάκης “νυμφεύεται”. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα στη θέση του»

Ετοιμάζεται να παντρευτεί σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

Την πρόθεση του να παντρευτεί (σ.σ είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης)  με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτική Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τα μέλη της πολιτικής γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις Ηνωμένες πολιτείες είναι και αυτός και  δικαιολόγησε και την απουσία του από το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε τις ευχές από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γάμος πρόκειται να γίνει αύριο, Πέμπτη (19/10) σε θέρετρο στα Χάμπτονς.