Κουτσούμπας: Οι δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια έγιναν θέμα στο «Εκκλησία online»

Το γνωστό εκκλησιαστικό site στάθηκε στις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα για το ομόφυλα ζευγάρια

koutsoumpas 1

Αν κάτι δεν περιμέναμε με τίποτα, είναι να δούμε δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα να αναπαράγονται από «εμβληματικά» θρησκευτικά sites όπως για παράδειγμα το «Εκκλησία online».

Ωστόσο οι δηλώσεις του γγ του ΚΚΕ για τα ομόφυλα ζευγάρια στη βουλή φιλοξενήθηκαν στο ekklisiaonline.gr με εκτενές άρθρο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και παράλληλα εξέφρασε την αντίθεση του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

Κουτσούμπας

«Πάει πολύ να εμφανίζεστε ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων, επειδή θα φέρετε νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, όταν μιλάμε για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν μιλάμε για την αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης ή για κάποια ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των συμβιούντων, βασικά μιλάμε για την τεκνοθεσία, την από κοινού γονική μέριμνα, τα οποία δεν είναι δύο ξεχωριστές έννοιες

«Το αντίθετο: γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. Οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών.

Έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας και συμπλήρωσε:

«Κάνετε, λοιπόν, λέτε, μια σημαντική κίνηση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Επικαλείστε μάλιστα τα δικαιώματα των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια. Αν όντως θέλατε να ρυθμίσετε ή να βελτιώσετε κάποιες ρυθμίσεις που υπάρχουν και που αφορούν τη σχέση ενός παιδιού με την ή τον σύντροφο του φυσικού ή θετού γονιού του, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, θα μπορούσατε να το κάνετε. Και να καλύψετε κάποια ζητήματα, της καθημερινότητας σε όφελος της προστασίας των παιδιών».

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…