Κολωνός: Οι βιαστές της γειτονιάς – Ο τρόπος δράσης του Ηλία Μίχου

«… διέρρευσε σε διάφορους καταρχήν γνωστούς του στην ευρύτερη γειτονιά όπου κατοικούσε η μικρή και βρισκόταν το κατάστημα του, την διαθεσιμότητα της για γενετήσιες απολαύσεις έναντι αμοιβής κατόπιν συνεννόησης μαζί του», σημειώνεται στην πρόταση.

Μίχος

Ο τραγικός εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό στα χέρια του Ηλία Μίχου, ξεδιπλώνεται στην 90σέλιδη πρόταση του Εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών στη οποία ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη έξι κατηγορούμενοι.

Στην εισαγγελική πρόταση περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος δράσης του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου, και οι τρόποι που εκείνος εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι. Αυτό όμως που σοκάρει είναι η ευκολία με την οποία, άνθρωποι που ήξεραν τη 12χρονη από τη γειτονιά χρόνια – οπότε γνώριζαν και την ηλικία και την οικογενειακή της κατάσταση- δεν δίστασαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά έναντι αμοιβής.

Όπως αναφέρει στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός, ο 53χρονος δεν αρκέστηκε στην «προώθηση» της ανήλικης μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, αλλά αποφάσισε να στήσει ένα σχέδιο εκμετάλλευσης της στη γειτονιά, χτίζοντας πελάτολόγιο τοπικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με τα όσα προτείνει ο κ. Νούλης αυτό το οποίο προκαλεί αποτροπιασμό είναι «ότι πολλοί από τους αλιευθέντες από τον Μίχο πελάτες που έσπευσαν να κακοποιήσουν τη μικρή δεν δίστασαν να το πράξουν μολονότι γνωρίζουν προσωπικά ως περίοικοι. Και τούτο ενόσω είχαν πλήρη επίγνωση της τρυφερής της ηλικίας (εξαιτίας της σχέσεις γειτονίας) και σαφή εικόνα για τις συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης της πολύτεκνης οικογένειας της, της στέρησης που βίωνε (αυτή και τα μικρά της αδέλφια επαιτούσαν συστηματικά στην περιοχή) την αστάθεια και την ρευστότητα του οικογενειακού του περιβάλλοντος και την ανεπάρκεια των γονέων της να ανταποκριθούν στην εποπτεία Και την καθοδήγηση της ζωής του παιδιού».

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…