Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Σε δίκη και οι 26 κατηγορούμενοι εισηγείται ο Εισαγγελέας

Πρόταση-σοκ του εισαγγελέα για τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

ΕΚ - Κολωνος

Την παραπομπή σε δίκη 26 κατηγορουμένων στην πρώτη δικογραφία για υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, μεταξύ των οποίων ο πρωταγωνιστής της φρίκη αλλά και η μητέρα του παιδιού, εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης ζητά από τους δικαστές να παραπέμψουν σε δίκη όλους τους κατηγορούμενους που περιλαμβάνονται στην πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

Στην πλειονότητα τους οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής ενώ οι Ηλίας Μίχος, η μητέρα του κοριτσιού αλλά και ένα τρίτο πρόσωπο, που αποκαλείται «Μιχάλης» κατηγορούνται για μαστροπεία.

Στην πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα της 12χρονης, και την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια, με τον ίδιο να αναφέρει ότι αυτό ήταν η αιτία για την σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός φαίνεται να θεωρεί ότι η μητέρα δεν γνώριζε τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει το παιδί της και δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει που έβρισκε τα χρήματα η ανήλικη κόρη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, η μητέρα η οποία δεν είχε γνώση των όσων συνέβαιναν ούτε φυσικά καμία συμμετοχή, πρέπει να δικαστεί για μαστροπεία, όπως ο εγκέφαλος Ηλίας Μίχος και ο περιβόητος «Μιχάλης», ο συνταξιούχος ναυτικός που κανόνιζε κι εκείνος ραντεβού διαστροφής με παιδόφιλους!

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι στο σύνολο 38 άτομα και οι 30 από αυτούς έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…