Κοκλώνης και Μπογδάνος μαζί σε νέο ριάλιτι: Έρχεται το «TV Queen»… κρυφτείτε (video)

Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει νέο ριάλιτι στο οποίο ο Μπογδάνος θα κάνει τον «καθηγητή»

Κοκλώνης Μπογδάνος

Θα μπορούσε η ελληνική τηλεόραση να πάει πιο κάτω; Την απάντηση δίνει ο Νίκος Κοκλώνης και το νέο ριάλιτι που φαίνεται να ετοιμάζει στο οποίο μάλιστα θα συμμετέχουν ονόματα έκπληξη όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο λόγος για το «TV Queen», το νέο reality του Open που αναμένεται να βγει στον αέρα πολύ σύντομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και της Τίνα Μεσσαροπούλου το νέο πόνημα του Κοκλώνη θα «διδάσκει» ελληνική τηλεόραση και αυτό που απομένει είναι να κλειδώσουν τα ονόματα των καθηγητών.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι γνωστό πως διευθυντής της «σχολής» θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ για τη θέση της παρουσιάστριας ακούγεται αρκετά το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που είναι από τους  καθηγητές που συζητούν για το νέο ριάλιτι «TV Queen». Εκτός από τον Μπογδάνο στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα όπως η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η youtuber Dat Lilly.

Το ρεπορτάζ για το νέο ριάλιτι του Κοκλώνη

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Έγκλημα Τέμπη: Δεν ζήτησαν τους διαλόγους που θα δείξουν ποιοι διέταξαν το μπάζωμα

Ατζαράκης: Το καυστικό βίντεο για την γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν χρειάζεται την αστυνομία, όποιος λέει αλήθεια» (video

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…