Κλέλια Ρένεση κατά Κούγια και κυβέρνησης: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά»

«Σιχαμένη σουπιά» χαρακτηρίζει τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, η Κλέλια Ρένεση, ενώ παράλληλα σημειώνει πως «είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος»

renesi 1

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη και τις υπερασπιστικές δηλώσεις του εξαπέλυσε η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός κλόουν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία» φωτογραφίζοντας τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Η ηθοποιός, παράλληλα, αφήνει αιχμές και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι «είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος. Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…»

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη