Newsroom

Newsroom

Κιλκίς: Ο παραιτηθείς διοικητής νοσοκομείου υπογράφει αποφάσεις

Μπορεί επίσημα να έχει υποβάλλει την παραίτησή του, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να υπογράφει αποφάσεις ωσάν να βρίσκεται κανονικά…

Μπορεί επίσημα να έχει υποβάλλει την παραίτησή του, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να υπογράφει αποφάσεις ωσάν να βρίσκεται κανονικά στη θέση του. Ο λόγος για τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείο του Κιλκίς, Γρηγόρη Χατσησάββα, ο οποίος μάλλον από υπερβολικό ζήλο δεν μπορεί να αποχωριστεί την καρέκλα του Διοικητή.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύεται στο ΦΕΚ με αριθμό 403 και ημερομηνία 24 Αυγούστου 2012, γίνεται δεκτή από τον υπουργό Υγείας η παραίτηση του κ. Γρηγόρη Χατζησάββα από τη θέση του κοινού διοικητή των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισας.

Δείτε το ΦΕΚ με την παραίτηση του κ. Χατσησάββα


Ωστόσο λίγες μέρες μετά, ο κ. Χατζησάββας όντας παραιτηθείς, ο πρώην Διοικητής του νοσοκομείου εμφανίζεται να υπογράφει κανονικά αποφάσεις για λογαριασμό του νοσοκομείου. Το www.koutipandoras.gr παρουσιάζει τη σχετική απόφαση που υπογράφηκε από τον κ. Χατζησάββα και η οποία αναρτήθηκε και στο Διαύγεια λίγες μέρες μετά στις 31/08/2012.


Και το ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο ο Διοικητής του νοσοκομείου εξακολουθεί να υπογράφει αποφάσεις από τη στιγμή που έχει και επισήμως παραιτηθεί.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.