«Καυστικό» ερώτημα Αντώναρου στην Κυβέρνηση για την ανακοίνωση των κρουσμάτων-Το «κολπάκι» πίσω από διατύπωση

Αιχμές κατά της κυβέρνησης  από τον Ευάγγελο Αντώναρο για το άνοιγμα των σχολείων όπως και τον αριθμό των πολλών κρουσμάτων το πρωί της Δευτέρας

NewsRoom 10/01/2022 | 21:27

Άμεσες απαντήσεις ζητά από την κυβέρνηση σχετικά με τα σημερινά κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή αφήνει αιχμές κατά της Κυβέρνησης, καθώς μετά το επιτελικό μπάχαλο με τα self test λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων (η κυβέρνηση διατυμπανίζει πως εντοπίστηκαν με τους ελέγχους περίπου 15000 κρούσματα στην εκπαιδευτική κοινότητα, χωρίς ωστόσο να παίρνει μέτρα),  στη συνέχεια ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για σήμερα Δευτέρα 10/1 27.766 νέα κρούσματα, χωρίς ωστόσο να συμπεριλάβει τα νούμερα από τα σχολεία και ερωτά 

«Περιλαμβάνονται ναι η όχι στα σημερινά 27.766 κρούσματα τα “περίπου 16.000 εν δυνάμει κρούσματα” μαθητών και εκπαιδευτικών (που συμφωνα με πληροφορίες μου εγγίζουν τα 20.000)όπως τα χαρακτήρισε η Υπ. Παιδείας; Κι αν όχι γιατί;», αναρωτιέται ο κ. Αντώναρος σε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter, ζητώντας ευθείς απαντήσεις.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, όμως δεν στάθηκε εκεί και με νέα ανάρτηση λίγα λεπτά αργότερα, κάνει λόγο για ηθελημένη σκοπιμότητα από πλευράς του υπ. Υγείας για την διατύπωση των κρουσμάτων σε «εν δυνάμει»... αναφέροντας:

«Ποιο είναι το "κολπάκι" πίσω από διατύπωση της ΥπΠαιδείας για "εν δυνάμει κρούσματα"; Αναγκάζουν εκπαιδευτικούς+μαθητές που βγήκαν θετικοί με σελφ τεστ να κάνουν μοριακό προς επιβεβαίωση. Ποιος θα πληρώσει το 50αρι;Φυσικά οι ίδιοι. Γι αυτό επιβάλλεται η συνταγογράφηση όλων των τεστ».