Κατέρρευσε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρα: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσω»- Διέκοψε τη σύνδεση ο Παπαδάκης (video)

Λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, ο Ζαφείρης Μελάς «λύγισε» στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε για τον αγαπημένο του φίλο.

μελα καρρα

Ο Ζαφείρης Μελάς δεν άντεξε και λύγισε στον «αέρα», βάζοντας τα κλάματα για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο βασιλιάς της νύχτας… Δεν μιλούσα πολύ με τον Βασίλη, γιατί ήξερα τον Γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ, δεν ήθελα να τον κουράζω, σεβόμουν αυτό που είχε…», είπε ο Ζαφείρης Μελάς δακρυσμένος και συνέχισε: Περιγράφοντας τον Βασίλη Καρρά ο συνάδελφός του είπε ότι «ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή, θάρρος και θράσος. Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Ο Βασίλης ήταν τραγουδιστής καψούρας και ήταν ο μοναδικός που φύτεψε στην καρδιά των νεων παιδιών την καψούρα».

Με αφορμή, δε, όσα συνέβησαν στο λαϊκό προσκύνημα της Τρίτης ο Ζαφείρης Μελάς είπε για τον Βασίλη Καρρά ότι «αυτό που έγινε δεν το έχω δει ξανά σε άλλο καλλιτέχνη. Αυτό δείχνει ότι τον αγαπούσαν πολύ και δείχνει ότι δεν ήταν μόνο σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν φιλάνθρωπος χωρίς να πει πουθενά τίποτα».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «ξέρω ότι έστελνε μικρά παιδιά στο εξωτερικό για θεραπείες από ασθένειες. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαν σαν Θεό τους, κι εγώ σαν Θεό τον είχα».

«Ήμασταν παιδιά του μαχαλά που περάσαμε Γολγοθά για να φτάσουμε όπου φτάσαμε παραμελώντας τις οικογένειές μας. Δεν μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, τώρα μεγαλώνουμε τα εγγόνια μας» κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να πάω σήμερα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη. Δεν το πίστεψα ποτέ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πάω να αποχαιρετήσω τον Βασίλη».

«Επειδή πραγματικά είσαι πολύ συγκινημένος, να σε αφήσουμε…», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και διέκοψε τη σύνδεση.

 

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…