Newsroom

Newsroom

Καταβολή των φόρων σε δόσεις εξετάζει το υπουργείο

Την καταβολή των φόρων σε δόσεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, πρόταση που θα υποβάλει και στην τρόικα στο πλαίσιο των…

Την καταβολή των φόρων σε δόσεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, πρόταση που θα υποβάλει και στην τρόικα στο πλαίσιο των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει εκπονήσει σχέδιο βάσει του οποίου οι φορολογούμενοι θα κληθούν να καταβάλουν τους φόρους τους ακόμα και σε 9 δόσεις. Στη ρύθμιση δεν αποκλείεται να ενταχθούν και οι όφειλες από τους φόρους ακινήτων, όπως το ΕΤΑΚ του 2009, η έκτακτη εισφορά στην ακίνητη περιουσία του 2009, οι ΦΑΠ του 2010 και του 2011.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, θα διατηρηθούν οι διμηνιαίες δόσεις, ή τρεις αν ο φόρος βεβαιωθεί τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και μια δόση, αν η βεβαίωση γίνει από τον Οκτώβριο και μετά. Για παράδειγμα, αν κάποιος κάνει τη δήλωση του και το εκκαθαριστικό φτάσει στα χέρια του τον Ιούλιο, η πρώτη δόση θα πληρωθεί στο τέλος του ίδιου μήνα, η δεύτερη τέλος Σεπτεμβρίου, η τρίτη τέλος Νοεμβρίου και μετά θα ακολουθήσουν έξι μηνιαίες δόσεις. Η εξόφληση των πρόσθετων φόρων θα γίνει τμηματικά μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.