Newsroom

Newsroom

Κατάρρευση εξαώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν την Κυριακή από την κατάρρευση εξαώροφου κτηρίου στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι.…

kenya collapse

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν την Κυριακή από την κατάρρευση εξαώροφου κτηρίου στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι.

Είκοσι δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του κτηρίου, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια. Τουλάχιστον 20 άνθρωποι διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, σύμφωνα με υπαλλήλους στον τομέα της υγείας.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος της κομητείας του Ναϊρόμπι στο Γαλλικό Πρακτορείο, και οι έξι όροφοι του κτηρίου κατοικούνταν, ενώ υπό κατασκευή βρισκόταν ένας ακόμα.

Πολλοί κάτοικοι έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος προκειμένου να βοηθήσουν τα σωστικά συνεργεία, σκάβοντας με τα χέρια τους στα συντρίμμια.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…