Newsroom

Newsroom

Καταγγελίες για αλόγιστες σπατάλες από το Ν. Νικολόπουλο

Σε σοβαρότατες καταγγελίες αναφορικά με την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος οι οποίες χρίζουν άμεσης διερεύνησης προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος,…

Σε σοβαρότατες καταγγελίες αναφορικά με την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος οι οποίες χρίζουν άμεσης διερεύνησης προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89.

Μόνο από την αποστολή των ταχυδρομικών εκκαθαριστικών σε όσους έκαναν φορολογική δήλωση σε χαρτί, το δημόσιο φέρεται να επιβαρύνθηκε με 15.000.000 ευρώ. Ποσό το οποίο θα μπορούσε να εξοικονομηθεί εάν τα εκκαθαριστικά είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά.

Παράλληλα ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι, με πρόσφατη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό, έχει επισημάνει «αλόγιστες σπατάλες» κρατικών φορέων, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο Πράσινο Ταμείο. Ο κ. Νικολόπουλος κατηγορεί την «διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ» διοίκηση του Ταμείου ότι ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ «για τοποθετήσεις αγαλμάτων, χρηματοδοτήσεις διαφόρων σωματείων, διοργανώσεις εκθέσεων κλπ.» που συνιστούν, σύμφωνα με το βουλευτή, πρόκληση προς τους χειμαζόμενους πολίτες.

Ο συντονιστής του «Κινήματος Αναγέννηση» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε δαπάνη 35.000 ευρώ για την περίθαλψη δύο αρκούδων, καθώς και σε χορήγηση ποσού ύψους 40.000 ευρώ για «διαμόρφωσης υπαιθρίου χώρου για την τοποθέτηση αγάλματος». Παράλληλα, ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε λόγο και για επικείμενη «προμήθεια με απευθείας ανάθεση, με επίκληση λόγων δημοσίου συμφέροντος» αποθεμάτων υλικού για εκτυπώσεις του ΚΕΠΥΟ από το Υπουργείο Οικονομικών, λόγω της αναγκαιότητας έγκαιρης αποστολής των εκκαθαριστικών σημειωμάτων.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.