Newsroom

Newsroom

Kαταδίκες για revenge porn: Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου

«Μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται, ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά».

ab7437d876fd422c99b8254313e9d218

Η πρώην παίκτρια του reality Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την υπόθεση revenge porn στην οποία έπεσε θύμα, για τις δύο καταδίκες αλλά και για τη δικαίωσή της.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση κατηγορήθηκαν δύο άτομα, ο πρώην σύντροφος της παθούσας και μία γυναίκα, πρώην του μετέπειτα συντρόφου της κ. Ορφανίδου. Η τελευταία μάλιστα, εκτός από την παραβίαση προσωπικών δεδομένων κρίθηκε ένοχη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δήλωσε: “Η υπόθεση δεν έλαβε τέλος. αλλά έγινε το πρώτο βήμα. Έγινε ένα βήμα και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας. Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση, γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου. Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα, γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται, ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε, προς το παρόν, είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα”.

“Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι”, πρόθεσε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Σχετικά με την εμπλοκή της γυναίκας στην υπόθεση, ανέφερε: “Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει, και μου έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Θα χρησιμοποιήσω μία φράση της προέδρου: Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους“.

“Πιστεύω πως ο πρώην σύντροφός μου το είχε στο υποσυνείδητό του, στο μυαλό του, και αυτή η κοπέλα τον βοήθησε να το κάνει πραγματικότητα”, συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…