Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος των παιδιών τους. Το δικαστήριο, επέβαλε και στους δυο γονείς, ποινή φυλάκισης.

Κρατούμενοι κρίθηκαν μέχρι σήμερα Πέμπτη, όπου θα επαναλάβει τη συνεδρίαση του και το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, οι δύο γονείς από τη Λάρισα που μηνύθηκαν από τις δύο κόρες τους για ενδοοικογενειακή βία, για δεύτερη φορά.

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη

Οι δύο γονείς οδηγήθηκαν ξανά την Τρίτη στο Αυτόφωρο, πάλι από μήνυση των δύο κοριτσιών, καθώς η 53χρονη μάνα συνελήφθη, επειδή κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς «συνετισμό», γιατί δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της.

 

Μετά τη νέα μήνυση, πατέρας και μητέρα, αυτήν τη φορά, οδηγήθηκαν ξανά την Τετάρτη κατηγορούμενοι στο Αυτόφωρο, με τη δίκη να αναβάλλεται μέχρι σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να προσκομισθεί στο Δικαστήριο η ιατροδικαστική έκθεση.

Με δεδομένη την πρόσφατη καταδίκη της μητέρας και με αφορμή το κλίμα έντασης στο σπίτι, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι οι γονείς, ενώ την επιμέλεια των δύο ανήλικων κοριτσιών, ανέλαβε προσωρινά η 24χρονη και μεγαλύτερη αδελφή, των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών

Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «ο πρώτος δίχως ίχνος γενναιότητας καταθέτει…