Newsroom

Newsroom

Κατά το συμφέρoν ασθενής

Ας υποθέσουμε ότι είναι Δευτέρα και γνωρίζετε πολύ καλά ότι την Τρίτη σας περιμένει μια πολύ δύσκολη μέρα στην δουλειά…

1

Ας υποθέσουμε ότι είναι Δευτέρα και γνωρίζετε πολύ καλά ότι την Τρίτη σας περιμένει μια πολύ δύσκολη μέρα στην δουλειά για την οποία, είτε δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είτε γνωρίζετε ότι θα γλιτώσετε με την απουσία σας τα απόνερα του εργασιακού «οργασμού», είτε θέλετε εκ του μακρόθεν να προκαλέσετε μια εργασιακή «καταιγίδα» από την οποία θα είστε ο μοναδικός κερδισμένος αλλά χωρίς να φανεί ότι την προκαλέσατε εσείς ή απλά έχετε ξανθές κοτσίδες σαν την Αλίκη και είστε μια αδιάβαστη μαθήτρια λατινικών της 7ης .

Σε οποία από τις παραπάνω περιπτώσεις «ο σύλλογος πάσης φύσεως κοπανατζήδων» προτείνει τις περίφημες «διπλωματικές ασθένειες» που δίνουν την δυνατότητα στο ασθενή, αλλά και στον θεράποντας ιατρό να αποκτήσουν ένα κοινό δικό τους μυστικό.

Υπάρχουν τρεις ασθένειες που μπορούν να αποτελέσουν «εισιτήριο» ώστε να μπείτε στο νοσοκομείο και να παραμείνετε εκεί το λιγότερο για ένα 24ωρο,οσο χρειάζεται δηλαδή μέχρι να φύγει η μπόρα:

Διπλωματική ασθένεια 1

Ονομασία: Αίμα στα ούρα

Συμπτώματα: Περιορισμένη ή και μεγάλη ποσότητα ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα

Εξετάσεις: Αίματος και ούρων

Πιθανές ασθένειες: πέτρα στα νεφρά

Παρατηρήσεις: Στην περίπτωση που θέλετε να πάσχετε από την συγκεκριμένη ασθένεια μπορείτε την ώρα που σας ζητήσει η νοσοκόμα να ουρήσετε στο δοχείο να πάτε στην τουαλέτα να τρυπήσετε με μια καρφίτσα το δάχτυλο και να το αφήσετε να στάξει στο δοχείο με τα ουρά. Αμέσως ξεκινάνε οι εξετάσεις μέχρι να αποδειχτεί ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι πέτρα στα νεφρά.

Εξιτήριο: Συνήθως ένα 24ώρο μετά

Διπλωματική ασθένεια 2

Ονομασία: Ήπια φλεγμονώδη αντίδραση της σκωληκοειδούς αποφύσεως

Συμπτώματα: Πόνος στην κοιλία

Εξετάσεις: Αίματος ώστε να διαπιστωθεί αν είναι αυξημένα τα λευκά αιμοσφαίρια και πίεση της κοιλιακής χώρας από τον θεράποντα ιατρό με σκοπό να διαπιστωθεί εάν ο ασθενής πονάει στο ακριβώς αντίθετο σημείο από αυτό που τον πιέζει ο γιατρός του.

Παρατηρήσεις: Αν θέλετε να πάσχετε από την παραπάνω ασθένεια δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα. Απλά θα ισχυριστείτε ότι πονάει η κοιλιά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα σας πάρουν αίμα. Ακόμα και να μην έχουν αυξηθεί τα λευκά αιμοσφαίρια εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε ότι πονάει η κοιλιά σας. Αμέσως έρχεται ο γιατρός και αρχίζει να σας πιέζει στο αριστερό σημείο της κοιλιακής χώρας και εσείς απλά μπορείτε να συνεχίσετε να σφαδάζετε. Επειδή στις εξετάσεις αίματος δεν έχουν εμφανιστεί τα λευκά αυξημένα κοτσάρετε διπλά στην γνωμάτευση και η λέξη «ήπιας μορφής» και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εσείς μπήκατε στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο και ο γιατρός έψαξε να βρει που πονάτε και γιατί.

Διπλωματική ασθένεια 3

Ονομασία: Οσφυαλγία

Συμπτώματα: Ισχυρός πόνος στην μέση που συνεχίζει προς τους γλουτούς και πολλές φορές καταλήγει στα δάχτυλα των ποδιών.

Εξετάσεις: Σε εξετάζει νευρολόγος προσπαθώντας να διαπιστώσει σε ποιο σημείο έχει φτάσει ο πόνος

Παρατηρήσεις: Όσο πιο χαμηλά στο πόδι πονάει ο ασθενής τόσο μεγαλύτερη ζημία έχει γίνει και τόσες περισσότερες μέρες κατάκλισης θα συστήσει ο γιατρός.

Όπως διαπιστώνετε και εσείς πρόκειται για τρεις ασθένειες τις οποίες μπορεί άνετα να της έχει ένας κατά φαντασίαν ασθενής. Ή κατά το συμφέρον…

Εις υγείαν!

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…