Newsroom

Newsroom

Κατά φαντασίαν «μπουρλοτιέρης» ο Βελόπουλος: Φαντασιώνεται θερμό επεισόδιο

Θα ήταν αστείο ή και γελοίο, αν δεν ήταν οριακά επικίνδυνο...

4864416

Άμεση ανάγκη από video editor φαίνεται πως έχει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και αντί να κάνει ένα σχετικό κάλεσμα για ενδιαφερόμενους υπαλλήλους, επέλεξε έναν έξυπνο τρόπο να δημοσιοποιήσει την ανάγκη της.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα πολύ (πολύ) κακό ποιοτικά βίντεο που μάλλον δείχνει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, να δέχεται επίθεση με ρουκέτα που βγάζει φλόγες ζωγραφισμένες από τον… Bob Ross.

Όμως το «αστείο» τελειώνει κάπου εκεί γιατί το περιεχόμενο του tweet και του βίντεο προκαλούν τουλάχιστον αμηχανία… «Έτσι κάνουν οι Ελληνες». Με αυτά τα λόγια, ο Κυριάκος Βελόπουλος δημοσιοποιεί σε όλους την ανεύθυνη στάση του κόμματός του και τη διάθεσή του για βία και αίμα, ακόμη και αν αυτό μπορεί να σημαίνει την απώλεια ζωών.

«Όποιος παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία… βυθίζεται!Το θέμα είναι πότε θα αποκτήσει η Ελλάδα Ελληνική ηγεσία! Για εμάς αυτή είναι η… λύση! Βίντεο σοκ», γράφει στην ανάρτησή του, έχοντας πάρει προφανώς «διαζύγιο» από τις διεθνείς σχέσεις, τη διπλωματία, αλλά ακόμη και από την κοινή λογική και φλερτάροντας για μια ακόμη φορά με τη γραφικότητα.

Πάντως, ανάγκη για video editor στην Ελληνική Λύση είναι υπαρκτή. Γιατί αν είναι να κάνουν κι άλλα βίντεο που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο, ας είναι τουλάχιστον υποφερτά στο μάτι… Aν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει αίτηση, το επίσημο email της Ελληνικής Λύσης όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της είναι το [email protected]. «Ξεσκονίστε» την εισαγωγή εκρήξεων στα βίντεο και… καλή επιτυχία!

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…