Λ

Λάικα

Καρατζαφέρης ο επαναφορτιζόμενος

Ο Γ. Καρατζαφέρης θα περιμένει τον πιθανό δεύτερο γύρο των εκλογών για να γίνει από αναγκαίος απαραίτητος και τότε θα συμπράξει...

Χωρίς τίτλο

Οσοι παρομοιάζουν την επανεμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη νεκρανάσταση του Λαζάρου κάνουν μεγάλο λάθος. Καταρχάς ο Καρατζαφέρης δεν πέθανε ποτέ πολιτικά, αντιθέτως ζει και ανασαίνει στην πολιτική έχοντας στείλει σώγαμπρους στη ΝΔ να μάθουν στον Κυριάκο ότι η ακροδεξιά είναι η πολύφερνη νύφη στη δεξιά πολυκατοικία και όχι οι κορασίδες του κολεγίου.

Η ΛΑΟπρόβλητη δεξιά του κ. Γιώργου γίνεται αναγκαία – κυρίως την εποχή που κάτι τύποι σαν τον Κυριάκο βρίσκονται σε κρίση πανικού. Ουδεμία ανάσταση Καρατζαφέρη έχουμε, παρά μόνο επαναφόρτιση.

Και επειδή όπως είναι γνωστό πρέπει να αδειάζει καλά η μπαταρία για να έχει απόδοση μετά τη φόρτιση, ο Καρατζαφέρης είναι έτοιμος για όλα. Οχι απαραίτητα όμως γι’ αυτά που θέλει ο Μητσοτάκης. Πρόσωπο που συνδέεται με τον Μητσοτάκη ήταν αυτό που ανέλαβε να ενεργοποιήσει τον τρανσφόρμερ Καρατζαφέρη προκειμένου να ανακόψει ψήφους προς άλλες ακροδεξιές δυνάμεις. Του μετέφερε λοιπόν την αγάπη του Μητσοτάκη και αυτός ανταπέδωσε με τη δήλωση ότι ο Κυριάκος είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός όλων των εποχών.

Η δήλωση Καρατζαφέρη μεταβιβάστηκε αμέσως στον Μητσοτάκη που ήταν στο Τόκιο και τα… πολύμπριζα της φόρτισης Καρατζαφέρη άρχισαν να του κλείνουν συνεντεύξεις παντού. Ο Καρατζαφέρης όμως έχει καρατσεκαρισμένο ότι θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.

Δηλαδή θα κάνει δηλώσεις συμπαθείας προς τον Μητσοτάκη και ταυτόχρονα αναφορές στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, αλλά θα αποφύγει να τα δώσει όλα. Θα περιμένει τον πιθανό δεύτερο γύρο των εκλογών για να γίνει από αναγκαίος απαραίτητος και τότε θα συμπράξει.

Αφού διαπραγματευτεί φυσικά, τώρα που είναι καλά φορτισμένος.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε η απόφοιτη (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε η απόφοιτη (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…