Newsroom

Newsroom

Καθηγητής μουσικής ασελγούσε στις ανήλικες μαθήτριες του

Στη σύλληψη ενός 60χρονου καθηγητή μουσικής σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής προχώρησε η αστυνομία, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε μικρές μαθήτριές του.

59ae8ac11dc524841c8b4595

Ο συλληφθείς, που είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ασέλγησε, σύμφωνα με την αστυνομία, σε τρία κορίτσια -δύο 9χρονα και ένα 11χρονο, ενώ παράλληλα φωτογράφιζε τις πράξεις του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Οι πράξεις του 60χρονου αποκαλύφθηκαν όταν μία από τις μαθήτριές του ηλικίας 9 ετών, το τελευταίο εξάμηνο διαμαρτυρόταν στους γονείς της, αρνούμενη να πάει στο ωδείο. Μετά από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της.

Οι γονείς κατήγγειλαν αμέσως τον 60χρονο στην αστυνομία ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, ένα δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και ψηφιακοί δίαυλοι.

 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.