Κάντο όπως ο Αϊδονόπουλος!

Όλα τα δεινά έπεσαν πάνω στον ακάματο πολυχρονεμένο πρωθυπουργό της χώρας μας Κυριάκο Μητσοτάκη και στους αποψιλωμένους άνευ χαρτοφυλακίου υπουργούς του. Λες και κάποιος τους μάτιασε.

nazar amulet 65015 1920

Έχουμε και λέμε:

1. Οι ανεύθυνοι νέοι διασπείρουν με τις κρεπάλες τους τον κορονοϊό χωρίς να σκέφτονται παππούδες και γιαγιάδες που τους χαρτζιλικώνουν.

2. Οι εισερχόμενοι και πλήρως υγιεις τουρίστες ενώ αφήνουν τα ωραία τους φράγκα στη χώρα φεύγουν με “παράσημο” τη νόσο που τους κόλλησαν τα ατίθασα νιάτα μας.

3. Η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο με δυσθεώρητο πρωτογενές έλλειμμα από την αρχή του χρόνου.

4. Η ανεργία καλπάζει και οι μικρομεσαίοι στενάζουν.   

5. Στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έχουμε λιγότερους γιατρούς και νοσηλευτές από την αρχή της πανδημίας.

6. Οι Τούρκοι μας γλεντάνε με τις πλάτες των “συμμάχων”, οι μακεδονομάχοι σίγησαν, οι ακροδεξιοί της κυβέρνησης λουφάζουν (πάνε οι καιροί που ο θλιβερός Άδωνις κραύγαζε στα κανάλια “πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θά’ναι” επικαλούμενος την κυρα Δέσποινα)!!!

7. Τα “μαθηματικά” δεν τους βγαίνουν και κακοποιούν τη λογική. Ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι μέχρι της 23 Αυγούστου είχαμε συνολικά 8.987 επιβεβαιωμένα κρούσματα (ντόπιοι και ξένοι). Από αυτά τα 723 είναι εισαγόμενα από τον τουρισμό. Ήρθαν 2.931.614 τουρίστες και έγιναν 360.206 έλεγχοι στις εισόδους της χώρας. Με απλά μαθηματικά μπήκαν στη χώρα περίπου 6.000 (έξι χιλιάδες) “επιβεβαιωμένοι” φορείς του ιού!!! Κατά τον Χαρδαλιά δε φταίει ο τουρισμός για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα αλλοπρόσαλλα πρωτόκολλα της πολιτικής προστασίας, αλλά όλοι εμείς που δεν τηρούμε τα μέτρα προστασίας !!!

Φαίνεται ότι το “φιλότιμο”, το εθνικό φάρμακο του Κυριάκου δεν έπιασε τόπο.  

Σήμερα ανακοινώνουμε ότι ο διαγγελματίας πρωθυπουργός ετοιμάζεται πυρετωδώς να καταπλήξει την υφήλιο σε παγκόσμια σύνδεση, με νέο διάγγελμα από το Μαξίμου. Βρέθηκε το φάρμακο για τον κορονοϊό και για “πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν”. Το ξεμάτιασμα. Ναι το ξεμάτιασμα, το σύγχρονο όπλο κατά πάσας νόσου και πάσας εθνικής τραγωδίας. Μας το υπενθύμισε ο Αϊδονόπουλος, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονικέων on camera (καημένη Σαλονίκη τί ψηφίζεις)!!! Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μπουκωμένα ΜΜΕ οργανώνουν καμπάνια για … ομαδικό ξεμάτιασμα. Αναζητούνται επειγόντως εθνικές ξεματιάστρες. Η Κεραμέως προτείνει τη δημιουργία ανώτατης σχολής ξεματιάσματος στο ΕΚΠΑ….

 Όπως καταλάβατε μας χτύπησε η νόσος ψευδών ειδήσεων κι ας μην είμαστε στη λίστα Πέτσα. Κάποιος να μας ξεματιάσει ρε παιδιά!!!!  

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.