Newsroom

Newsroom

Κάνε καριέρα! Δες τον τρόπο

Σε μια κοινωνία που περνά αρκετά δύσκολα τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και να αποδείξεις τις ικανότητες και το ταλέντο σου δουλεύοντας για μια κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα.

577a3be11dc524e3738b4633

Εάν έχεις τελειώσει τις σπουδές σου και ονειρεύεσαι να εργαστείς σε μια από τις πλέον σημαντικές εταιρίες, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… αδράξεις και εσύ την ευκαιρία. Όπως άλλωστε πριν από εσένα, το έχουν κάνει τα τελευταία 26 χρόνια περισσότεροι από 150 νέοι και νέες. Πώς;

Μέσω του προγράμματος Graduate Trainee Program που «τρέχει» κάθε χρόνο η Coca – Cola Τρία Έψιλον. Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους και νέες αποφοίτους να ξεκινήσουν μια σημαντική καριέρα σε μια αρκετά δύσκολη εποχή.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόγραμμα το οποίο προσκαλεί νέους ταλαντούχους απόφοιτους με όραμα, πάθος και όρεξη, να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους στη χώρα μας.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους με όραμα, ώστε να προχωρήσουν μέσα στην εταιρεία κατακτώντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα, αλλά να έχουν και τη δυνατότητα όσοι το θελήσουν, να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου

Coca – Cola Τρία Έψιλον.


Τί λένε όμως όσοι από τους συμμετέχοντες εντάχθηκαν πέρυσι στο πρόγραμμα και ξεκίνησαν να εργάζονται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον;

«Το σημαντικότερο στοιχείο του προγράμματος είναι πως σου δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις διαφορετικές δεξιότητές σου και να τις αναπτύξεις καθώς εργάζεσαι σε διαφορετικά τμήματα ανά περιόδους» σημειώνει ο Δημήτρης που απασχολείται στο εμπορικό τμήμα (Commercial) ως Graduate Trainee.

Το πρόγραμμα μου «έδωσε την ευκαιρία να δω πώς λειτουργεί μία μεγάλη εταιρία μετά από μία διεθνών προδιαγραφών διαδικασία πρόσληψης», λέει η Ιωάννα που εργάζεται ως Graduate Trainee στο τμήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας (Supply Chain).

«Νιώθω από την πρώτη στιγμή πως είμαι μέλος αυτής της ομάδας που λέγεται Coca-Cola Τρία Έψιλον και αυτό οφείλεται στο θερμό καλωσόρισμα-induction που είχαμε στην Εταιρεία, στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε όλοι μαζί, αλλά και στο γεγονός πως νιώθω υπεύθυνος για την παράδοση σημαντικού έργου –τηρουμένων των αναλογιών», τονίζει από τη μεριά του ο Βίκτωρ που εργάζεται ως Graduate Trainee στο εμπορικό τμήμα (Commercial).

«Το graduate trainee πρόγραμμα αποτελεί σταθμό στην επαγγελματική μου πορεία. Είναι αυτό που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος της οικογένειας της

Coca – Cola Τρία Έψιλον

και αποτέλεσε ουσιαστικά το εισιτήριο για την έναρξη ενός ταξιδιού γεμάτο εκπλήξεις και προκλήσεις», σημειώνει η Κωνσταντίνα, και αυτή Graduate Trainee στο εμπορικό τμήμα.

Οι σπουδαίες εμπειρίες


Η συμμετοχή σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα είναι απολύτως φυσιολογικό να πλαισιώνεται από σημαντικές εμπειρίες. Αυτό επιβεβαιώνουν και τα λεγόμενα των περσινών συμμετεχόντων.

Αμάντα, Commercial – «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε τόσο δομημένη διαδικασία επιλογής οπότε αυτό από μόνο του ήταν μια εμπειρία».

Δέσποινα, – Supply Chain – «Τόσο κατά τη διαδικασία επιλογής όσο και στο πρόγραμμα δίνονται πολλές ευκαιρίες να δοκιμαστούμε σε τομείς εντός ή εκτός από τη “ζώνη ασφαλείας” μας».

Ειρήνη, Supply Chain – «Σημασία τελικά δεν έχει τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Από τη στιγμή που μπαίνεις στην εταιρεία τότε ξεκινάει το ταξίδι!».

Η ένταξη στην εταιρία και οι… συνάδελφοι

Κάθε αρχή και… δύσκολη συνηθίζουμε να λέμε. Όταν για πρώτη φοράς «μπαίνεις» σε μια εταιρεία σίγουρα θα είσαι πιο «μαζεμένος» και διστακτικός. Όμως στην προκειμένη περίπτωση μέσω του προγράμματος Graduate Trainee Program, τα πράγματα γίνονται πιο… φιλικά.

«Νιώθω πως έχω ενταχθεί στην εταιρία καθώς οι συνάδελφοι έχουν πάντα τη διάθεση να συζητήσουν για τα καθημερινά θέματα της δουλειάς με χιούμορ και διάθεση για να βρεθούν νέες ιδέες μακρυά από αυστηρά πλαίσια κανόνων», λέει ο Δημήτρης.

Στο ίδιο κλίμα και η απάντηση της Ιωάννας. «Αισθάνομαι ότι έχω ενταχθεί στην εταιρία. Οι συνάδελφοι είναι ιδιαίτερα φιλικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν». «Αισθάνομαι κομμάτι της εταιρίας και ο καθένας από τους συναδέλφους μου συνέβαλε σε αυτό από την αρχή κιόλας», τονίζει από τη μεριά της η Αμάντα.


Εάν το πιστέψεις… μπορείς!

Σίγουρα η πορεία για να «σκαρφαλώσεις» σε κάποια υψηλόβαθμη θέση περνά μέσα από τη σκληρή δουλειά και την επιμονή σου για να τα καταφέρεις. Παίρνοντας την απόφαση να λάβεις μέρος στο Graduate Trainee Program της Coca – Cola Τρία Έψιλον και εάν φυσικά πιστέψεις ο ίδιος στον εαυτό σου, τότε δεν έχεις παρά να αποδείξεις με τη βοήθεια των πιο έμπειρων συναδέλφων σου το πραγματικό σου ταλέντο και τις δεξιότητές σου.

Δήλωσε συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet