Newsroom

Newsroom

Είσαι νέος και ψάχνεις για δουλειά; Να η ευκαιρία!

Έχεις τελειώσει μόλις το Πανεπιστήμιο και τις σπουδές σου; Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα;

577550381dc52491468b477d

Ονειρεύεσαι να εργαστείς σε μια από τις μεγαλύτερες και κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα  η οποία θα σου επιτρέψει όχι μόνο να αναδείξεις το ταλέντο σου και τις δεξιότητές σου αλλά και μελλοντικά να ανελιχθείς επαγγελματικά σε αυτήν; Με απλά λόγια, ονειρεύεσαι μια σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα αλλά ίσως και στο εξωτερικό;

Όσο μακρινό και δύσκολο εάν σου φαίνεται αυτό, η ευκαιρία έφτασε και βρίσκεται ήδη μπροστά σου. Ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας μας και μία από τις κορυφαίες εταιρείες, η Coca – Cola Τρία Έψιλον προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους και νέες αποφοίτους να ξεκινήσουν μια σημαντική καριέρα σε μια αρκετά δύσκολη εποχή.

Κάθε χρόνο, εδώ και 26 χρόνια, η Coca – Cola Τρία Έψιλον «τρέχει» το πρόγραμμα Graduate Trainee Program. Ένα πρόγραμμα το οποίο προσκαλεί νέους ταλαντούχους απόφοιτους με όραμα, πάθος και όρεξη, να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους στη χώρα μας.

Νέοι και νέες έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια καριέρα με σπουδαίες προοπτικές στην Ελλάδα, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα από την ένταξή τους σε ομάδες και συμμετοχή σε ειδικά projects, αλλά και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μίας δυναμικής, σύγχρονης εταιρείας.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους με όραμα να προχωρήσουν μέσα στην εταιρεία κατακτώντας υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα, αλλά να έχουν και τη δυνατότητα όσοι το θελήσουν, να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC.


Πατώντας γερά στα πόδια σου

Το πλέον σημαντικό στη σταδιοδρομία σου είναι να αδράξεις από την αρχή και χωρίς φόβο τη σημαντικότερη ευκαιρία που θα συναντήσεις. Το πρόγραμμα Graduate Trainee Program είναι σίγουρα μια από αυτές τις ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις.

Με τη συμμετοχή σου σε αυτό μπορείς να ξεκινήσεις μια διαδρομή πλούσια σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας δυναμικής εταιρείας. Για τα επόμενο 2 χρόνια γίνεσαι μέρος της εταιρείας καθώς το ατομικό σου πλάνο ανάπτυξης θα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος και αξιολόγηση της απόδοσης, όσο και τοποθέτηση σε θέση εργασίας.

Το όνειρό σου να εργαστείς ακόμη και στο εξωτερικό σε μια δυναμική εταιρεία μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε ήδη περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες του άκρως επιτυχημένου προγράμματος της Coca – Cola Τρία Έψιλον το έχουν καταφέρει. Βασικός στόχος σου λοιπόν ως Graduate Trainee, είναι να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να κατακτήσεις υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε μια από τις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC.


Καθοδήγηση, έμπνευση και κίνητρα

Η πορεία για να «σκαρφαλώσεις» σε κάποια υψηλόβαθμη θέση περνά σίγουρα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την επιμονή σου για να τα καταφέρεις. Όσο πιο υψηλούς στόχους θέτεις, τόσο περισσότερο πρέπει να κοπιάζεις για να τους πετύχεις. Το σημαντικό όμως στοιχείο στην Coca – Cola Τρία Έψιλον είναι πως δεν είσαι μόνος. Οι συνάδελφοί σου σε αγκαλιάζουν και αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν και να σου δώσουν κίνητρα, έμπνευση και γνώση ώστε να αποδείξεις το πραγματικό σου ταλέντο αλλά και να συμβάλλεις ενεργά και δημιουργικά στην ομάδα που θα ενταχθείς.

Εάν όντως ονειρεύεσαι μια τέτοια καριέρα, τότε δήλωσε συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και δομημένες συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή όσων προκριθούν σε ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου καλούνται να εργαστούν ατομικά και ομαδικά σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…