Newsroom

Newsroom

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet

Πτήση

Μια αρκετά παράξενη  στιγμή συνέβη σε μια πτήση της EasyJet  Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου πριν από μερικές ημέρες, καθώς ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο.

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι γιατί ένα ζευγάρι, όταν το αεροπλάνο περνούσε πάνω απ’ την Ηπειρωτική Ελλάδα, άρχισε να τσακώνεται με άλλα άτομα που επέβαιναν σε αυτό προκαλώντας τεράστια αναστάτωση σε ολόκληρη την καμπίνα.

Έτσι όταν ο πιλότος σταμάτησε αναγκαστικά στο Ηράκλειο για να παραδώσει το ζευγάρι στην Ελληνική Αστυνομία όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο αεροσκάφος άρχισαν να ζητοκραυγάζουν, πράγμα που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργούσαν τα δυο αυτά άτομα.

Η εταιρεία EasyJet εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Η easyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η πτήση EZY3165 από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα στις 29 Απριλίου προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, για να παραδώσει στην ελληνική αστυνομία δύο επιβάτες που συμπεριφέρονταν με τρόπο ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η πτήση στη συνέχεια συνέχισε για τη Χουργκάντα αφού απομακρύνθηκαν οι επιβάτες.

Το πλήρωμα της EasyJet είναι εκπαιδευμένο να εκτιμά και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Παρόλο που τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές στο αεροσκάφος. Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet».

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Ελευθερία του Τύπου: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα στη φετινή κατάταξη της RSF

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…