Newsroom

Newsroom

Καλαμάτα: Την Τετάρτη η απολογία του νεαρού για τη δολοφονία του 47χρονου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου που πυροβόλησε συνεχίζονται.

astinomia 8

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου έλαβε ο 22χρονος που συνελήφθη το Σάββατο για τη δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για έναν 22χρονο που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο προαναφερθείς ήταν συνοδηγός και αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα την Παρασκευή το πρωί.

Στα δικαστήρια έδωσαν “το παρών” σήμερα και ακόμα δύο άτομα ηλικίας 40 και 50 ετών αντίστοιχα, που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών, διότι ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα, ρούχα για να αλλάξουν μετά τη δολοφονική τους ενέργεια καθώς και ότι τους βοήθησαν για να διαφύγουν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δυο φερόμενοι ως δράστες, έδωσαν ραντεβού το πρωί της περασμένης Παρασκευής με το 47χρονο θύμα, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ύδρας στο κέντρο της Καλαμάτας. Εκεί ο 38χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ μαζί με τον 22χρονο κατηγορούμενο, κατέβηκε από το όχημα και διαπληκτίστηκε με το θύμα που βρισκόταν στη μηχανή του. Αρχικά τον γρονθοκόπησε και εν συνεχεία τον πυροβόλησε με πιστόλι μια φορά στο πόδι.

Ο 47χρονος αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, και λίγο αργότερα υπέκυψε λόγω του γεγονότος ότι είχε χάσει πολύ αίμα από το χτυπημένο του με σφαίρα πόδι. Οι δράστες εξαφανίστηκαν και λίγη ώρα αργότερα εγκατέλειψαν το όχημα τους στην περιοχή των Κιτριών του δήμου Δυτικής Μάνης.

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…