Καλαμάτα: Σοκάρει η μαρτυρία γονέα που ξυλοκοπήθηκε – «Με χτύπησε ο πατέρας και ο θείος μαθητή» (Video)

Ο πατέρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό ανέφερε για την επίθεση ότι «δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου έχει συμβεί. Είναι αδιανόητο».

σχολειο

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί στην οδό Ακρίτα, έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα με γονέα μαθητή να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός γονέα έξω από Δημοτικό μπροστά στα μάτια παιδιών

Ο πατέρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό ανέφερε για την επίθεση ότι «δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου έχει συμβεί. Είναι αδιανόητο».

Σοκάρει η μαρτυρία του πατέρα που ξυλοκοπήθηκε έξω από το δημοτικό

οκάρει η η μαρτυρία του γονέα που δέχτηκε άγρια επίθεση, από δύο άνδρες στην Καλαμάτα, λίγα λεπτά νωρίτερα, αφότου είχε αφήσει το παιδί του, έξω από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega για την επίθεση, ανέφερε ότι «δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου έχει συμβεί. Είναι αδιανόητο. Πήγα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι μου έκαναν επίθεση. Ο ένας από αριστερά, ο άλλος από δεξιά. Άρχισαν να με γρονθοκοπούν. Ευτυχώς διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Και ζητούσα βοήθεια. Άρχισαν να με κυνηγάνε, να με βρίζουνε και να με απειλούνε.  Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά από το χώρο που διαδραματιζόταν το συμβάν και δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Για τον λόγο που του επιτέθηκαν οι δύο άντρες, το θύμα σημείωσε ότι «εκείνη τη στιγμή δεν είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει. Στη συνέχεια όμως, ενώ ήμουν αιμόφυρτος, ένας από τους δράστες μου έλεγε πως «θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα το πας στο ψυχολόγο». Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που το είπα την Παρασκευή είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο», είπε αρχικά και συνέχισε ότι «τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου, ώστε να βοηθηθούν. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας από αυτούς που μου έκαναν επίθεση και από ότι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, που ήταν συμβάν, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του. Έχουμε κάνει μήνυση».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας (20/11), με περαστικούς και μικρούς μαθητές να βλέπουν έντρομοι, τους δύο άνδρες να ανοίγουν την πόρτα σε σταματημένο αυτοκίνητο στο «φανάρι» στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα και να επιτίθονται με αγριότητα εις βάρος ενός γονέα που μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο.

Δείτε το βίντεο:

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…