Κακούρης: Αποχωρεί από τον Βασιλιά Ληρ στο Εθνικό – Τι συνέβη και ποιος τον αντικαθιστά (video)

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του στο Instagram ο Λεωνίδας Κακούρης

Κακούρης

Ο “Βασιλιάς Ληρ” η εμβληματική τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά ήταν μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις τη φετινή σεζόν στο Εθνικό Θέατρο.

Η πρεμιέρα στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού θεάτρου έγινε στις 16 Δεκεμβρίου με τον Λεωνίδα Κακούρη να ερμηνεύει τον ρόλο του τυραννικού Βασιλιά Ληρ, κάτι που άλλαξε με την έλευση του 2024.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το Πάμε Δανάη ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση  για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

«Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά.

Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν»τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

“Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ΖΩΗ μετά από 4 μήνες ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ για να καταφέρω να α@ρθρώσω τον βαρύ και Αθάνατο λόγο του Βασιλιά ΛΗΡ !!!

Δήλωσα Πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά !!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ …. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας Αθώες ψυχές …. Καλή μας Χρονιά !!!!.”

Ο ηθοποιός ακούγεται να λέει ότι δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, προτιμάει τους φίλους και το σκυλάκι του, και μας δείχνει ένα σπίτι που όπως καταλαβαίνουμε το έχει κάνει ο ίδιος άνω-κάτω.

“Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonidas Kakouris (@lkakouris)

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…