Ήρεμα, ήρεμα! Δεν είμαι τρομοκράτης!

Να δω τον Βαξεβάνη στο αντάρτικο πόλης με το καλάσνικοφ στον ώμο, να αράζει για μπυρόνια στην πλατεία Εξαρχείων και τι στον κόσμο.

Λένα Διονυσίου 12/04/2022 | 13:20

Ήρεμα, ήρεμα! Είμαι το θύμα της Novartis. Πάει - έρχεται κόσμος στα δικαστήρια και στις Ευρώπες να μιλήσουν για το σκάνδαλο Novartis. Σου λένε, έχουμε "το και το". Και απαντάνε μετά είτε με τι έξοδα ταξιδέψατε ως τις Βρυξέλλες (γεια σου,ρε Άννα -Μισέλ, πολιτικό τοτέμ), είτε -δια στόματος του πρωθυπουργού της χώρας - ότι είναι εγκληματική οργάνωση.

Να δω τον Βαξεβάνη στο αντάρτικο πόλης με το καλάσνικοφ στον ώμο, να αράζει για μπυρόνια στην πλατεία Εξαρχείων και τι στον κόσμο. Τρομοκράτες, λοιπόν. Η ντροπή της δημοκρατίας. Αμ, κι αυτός δεν ήξερε να κάνει παρέα με τους πυρήνες της φωτιάς, όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Ήθελε τον Πολάκη. Γι'αυτό τώρα τον καλεί μόνο η Γιάμαλη, αν το είχε παίξει πιο έξυπνα θα έβγαινε τώρα και στο βραδινό του Αρναούτογλου. Τι να το κάνεις, όμως, ο γιαλός είναι στραβός. 

Θεόστραβος, για την ακρίβεια. Ούτε ευθεία γραμμή δεν περπατάς σε τούτη τη δημοκρατία του Κυριάκου. Ή του Άδωνη,για να είμαστε ειλικρινέστεροι ποιος κάνει κουμάντο εκεί μέσα. Εγώ τον Άδωνη τον καταλαβαίνω, χρωστάει πολλά και στις τράπεζες, δεν είναι τώρα να κατηγορηθεί και για τον σκάνδαλο να μείνει ντιπ χωρίς μισθό. Γιατί κι η καημένη η Ευγενία εντάξει, με 18 ευρώ τη βγάζει μια βδομάδα, αλλά,ρε παιδί μου, πού να προλάβει και ΔΕΗ, και σούπερ μάρκετ και 1εκατ. ευρώ χρωστούμενα στις τράπεζες.

Δεν είναι πόθεν έσχες αυτό, ένα αίσχος είναι αλλά, τουλάχιστον, δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Εγκληματική οργάνωση είναι ο Βαξεβάνης κι η Γιάμαλη, η Ουλρίκε Μάινχοφ της φαιδράς πορτοκαλέας.

Εγκληματική οργάνωση, βέβαια, είναι κι η μαφία των ναρκωτικών, αλλά με αυτούς το βλέπεις και πιο τουριστικά το θέμα. Πιο Μεξικό, ας πούμε. Έχεις το καρτέλ σου, έχεις και τη Βοϊδοκοιλιά, που είναι, όσο να πεις, το Ακαπούλκο της Μεσογείου.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr