Ηλιούπολη: Δεν ανακαλεί την κατάθεση της η 19χρονη – Διαψεύδει τον Μπουγιούκο η δικηγόρος της

Στον τηλεοπτικό σταθμό Star μίλησε ο 39χρονος αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

5339439 1024x684 1

Ο αστυφύλακας είπε μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα ότι γνωρίζει πως η 19χρονη σκοπεύει να αλλάξει την κατάθεσή της και πως ο ίδιος έχει στην κατοχή του πολλά βίντεο που πρωταγωνιστούν οι δυο τους.

«Είχε έρθει σε επαφή με τη δικηγόρο της (σ.σ. η 19χρονη) και ζήτησε να αλλάξει την κατάθεσή της . Τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της», είπε χαρακτηριστικά ο μέσα από τις φυλακές όπου και βρίσκεται. 

«Πληροφορήθηκα με έκπληξη τις δηλώσεις αυτές. Πρόκειται από την αρχή μέχρι το τέλος για ψευδείς πληροφορίες που έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ειδεχθείς εγκληματίας Δημήτρης Μπουγιούκος λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα και συκοφαντίες για ένα κορίτσι το οποίο αιχμαλώτισε, εξέδιδε, χτυπούσε, βασάνιζε επί πολύ καιρό και αν δεν ήταν η συγκροτημένη πολιτεία και όχι η συγκροτημένη πολιτεία αυτό το κορίτσι δεν θα είχε γλιτώσει», σημειώνει μιλώντας στο documentonews.gr η συνήγορος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη.

Η δικηγόρος ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως «αυτό το κορίτσι δεν έχει καμία πρόθεση να ανακαλέσει τις αλήθειες που έχει πει εναντίον του, επικοινωνεί μαζί μου καθημερινά και προετοιμαζόμαστε για το δικαστήριο, για να δώσει τη μάχη της απόδειξης της αλήθειας , για να μείνει στη φυλακή ο βασανιστής της».

Στη συνέχεια η Αντ. Λεγάκη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κατηγορούμενου έκανε λόγο για απειλές:

«Θεωρώ δεδομένο ότι αυτές οι δηλώσεις δεν είναι τυχαίες, αλλά εμπεριέχουν απειλές από τον κατηγορούμενο κατά του κοριτσιού και αυτό δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Το μήνυμα που στέλνουμε και εγώ και η εντολέας μου στον εγκληματία αυτόν είναι ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει ποτέ την αλήθεια και πως δεν είναι πια μόνη. Έχει συνήγορο, έχει φίλους που τη στήριξαν και τη στηρίζουν και σε καμία περίπτωση δεν τον φοβάται πια και δεν πρόκειται να ανακαλέσει. Στο δικαστήριο θα είμαστε εκεί και θα είναι μαζί της και όλοι οι άνθρωποι που τη συντρόφευσαν σ αυτό τον δύσκολο αγώνα για την ελευθερία και την περηφάνια της».

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…