Ηχηρό άδειασμα Άδωνη από το Μαξίμου για τα… προνόμια των εμβολιασμένων

Υπέρ των περισσότερων δικαιωμάτων στους εμβολιασμένους τάχθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ολοκληρώσει τη φράση του στον ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης, και ήδη «κύκλοι» του Μαξίμου έσπευδαν να τον «αδειάσουν», τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση για εφαρμογή ιδιαίτερων ρυθμίσεων και προνομίων για όσους έχουν κάνει εμβόλια.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι υπέρ του να έχουν «πολύ περισσότερα δικαιώματα» οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας έναντι των ανεμβολίαστων.

«Είναι μια κουβέντα το ποιά θα πρέπει να είναι τα δικαιώματα των εμβολιασμένων. Εγώ, στη συζήτηση αυτή -λέω την προσωπική μου γνώμη-, για μένα η ιδέα να έχουν οι εμβολιασμένοι πολύ περισσότερα δικαιώματα από τους ανεμβολίαστους με βρίσκει σύμφωνο, υπό την έννοια ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι ναι, ασκείς ένα προσωπικό σου δικαίωμα, αλλά όπως όλα τα δικαιώματα, έχει και συνέπειες. Δε μπορεί να έχεις ένα ατομικό δικαίωμα και να θες να τα έχεις όλα. Δηλαδή αγοράζεις την άποψη τη συνομωσιολογική ότι τα εμβόλια κάνουν κακό, αλλά δεν μπορείς να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή των υπολοίπων». 

Την ίδια άποψη υποστήριξε και μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λίγο αργότερα, αφού όπως φαίνεται σήμερα έκανε… περιοδεία στο μεγάλο κτήριο του Φαλήρου.

Πάντως, η πρωτοβουλία του κ. Γεωργιάδη φαίνεται πως δυσαρέστησε το Μαξίμου με τους «κύκλους» που να δείχνουν ταχύτατα αντανακλαστικά και μιλώντας στο newpost να ξεκαθαρίζουν ότι δεν ύπάρχει καμία τέτοια σκέψη. 

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για προνόμια των εμβολιασμένων, ξεκαθαρίζουν στο Newpost κυβερνητικές πηγές, βάζοντας φρένο στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση, δεν τίθεται κανένα θέμα περί προνομίων όσων έχουν εμβολιαστεί. Μάλιστα οι ειδικοί εξηγούν ότι τα σενάρια που διακινούνται είναι ανυπόστατα, καθώς σε αυτή την φάση, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εμβολίων για όλο τον πληθυσμό αφενός και αφετέρου πρέπει να δουν το ποσοστό της ανοσίας που λαμβάνει ο κάθε εμβολιασμένος.

Ρώτησαν το ChatGPT για τη σχέση Μητσοτάκη με τους… Μαλφόι. Η απάντηση θα σε αφήσει άφωνο

Μαλφόι

Ρώτησαν το ChatGPT για τη σχέση Μητσοτάκη με τους… Μαλφόι. Η απάντηση θα σε αφήσει άφωνο

Η σελίδα «Κομμάτια Ναγκίνι» τερμάτισε το ChatGPT και την προεκλογική περίοδο πριν καν ξεκινήσει...