Newsroom

Newsroom

«Ιδού τα τραγικά αποτελέσματα στην Μόρια από την επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη»

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανικανότητας της επιτελικής κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στο προσφυγικό, λόγω της παύσης αποσυμφορήσεων των νησιών: ατελείωτη ταλαιπωρία του πληθυσμού των νησιών με γιγαντιαίες δομές-κολαστήρια δίπλα τους, άνθιση της ακροδεξιάς ρητορικής, απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες και το δικαίωμα σε τέτοιες φωνές να νιώθουν άνετα να εκφραστούν στον δημόσιο λόγο»

moria8 2

Τα παραπάνω σημειώνει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαϊδης, με αφορμή το μισάνθρωπο ακροδεξιό παραλήρημα του προέδρου του κόμματος «Νέα Δεξιά» Φαήλου Κρανιδιώτη σε τηλεοπτικό κανάλι χθες το βράδυ.

Η δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Νικολαΐδη:

Στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Kontra channel «ΚΟΝTRA24», σε ένα μισάνθρωπο ακροδεξιό παραλήρημα, ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Δεξιά» Φαήλος Κρανιδιώτης, καταθέτει την άποψή του για το προσφυγικό-μεταναστευτικό και μας ενημερώνει πως “Αυτοί που δεν δικαιούνται άσυλο θα μένουν εκεί μέχρι να πάνε στην πατρίδα τους. Να σαπίσουν εκεί, μέχρι να αποφασίσουνε να φύγουν. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να αλώσουμε τη χώρα μας».

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανικανότητας της επιτελικής κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε στο προσφυγικό, λόγω της παύσης αποσυμφορήσεων των νησιών: ατελείωτη ταλαιπωρία του πληθυσμού των νησιών με γιγαντιαίες δομές-κολαστήρια δίπλα τους, άνθιση της ακροδεξιάς ρητορικής, απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες και το δικαίωμα σε τέτοιες φωνές να νιώθουν άνετα να εκφραστούν στον δημόσιο λόγο.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει