Η Τατιάνα «βάφτισε» τα Εξάρχεια… Κολωνάκι

Η Χαριλάου Τρικούπη, ο ιστορικός δρόμος των Εξαρχείων, μεταφέρθηκε στο Κολωνάκι με εντολή Τατιάνας

2027485 1

Ήταν το 2016 όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, υποσχόταν πως θα τελειώσει τα Εξάρχεια μέσα σε ένα μήνα μόλις βγει πρωθυπουργός. Σήμερα, λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετίσει το 2020, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πράξη την υπόσχεση του Κυριάκου...

Με εντολή Τατιάνας η περιοχή των Εξαρχείων καταργείται από το χάρτη ενώ και ιστορικοί δρόμοι όπως η πασίγνωστη Χαριλάου Τρικούπη μετακομίζουν στο λαμπερό Κολωνάκι. 

Το σημερινό TLIVE, η εκπομπή που παρουσιάζει η Τ. Στεφανίδου στον Alpha, είχε τη λαμπρή ιδέα να επισκεφτεί γνωστό ζαχαροπλαστείο του κέντρου και να μεταδώσει live την ουρά που έχουν σχηματίσει πελάτες για να προμηθευτούν βασιλόπιτα και άλλα γλυκά. Η παρουσιάστρια με μεγάλο ενθουσιασμό προσπαθούσε να μας βάλει στο γιορτινό κλίμα της ημέρας δείχνοντας εξαιρετικά χαρούμενη που η αγορά επιτέλους κινείται.

Μέχρι εδώ όλα καλά… Τα προβλήματα ωστόσο προέκυψαν όταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, το κοινό έπρεπε να ενημερωθεί για το που βρίσκεται το εν λόγω ζαχαροπλαστείο. 

Μιλάμε προφανώς για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο  «Αφοί Ασημακόπουλοι» το οποίο είναι ευρέως γνωστό ότι βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη, στην καρδιά των… Εξαρχείων.

Φαίνεται όμως ότι τα Εξάρχεια αποτελούν περιοχή ακόμα και λέξη ταμπού για την Τατιάνα, όποτε με συνοπτικές διαδικασίες  η εκπομπή αποφάσισε να μας ενημερώσει πως το ζαχαροπλαστείο Ασημακόπουλοι βρίσκεται στο… Κολωνάκι.

Πού να ήξερε ένας εκ των ιδιοκτητών του ζαχαροπλαστείου όταν δήλωνε στην κάμερα της εκπομπής πως, «εξαιτίας του χαρακτήρα που έχει η περιοχή και της ιστορικότητας της, έχουν περάσει πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό κ πολιτιστικό χώρο», ότι η Τατιάνα θα έχει μεταφέρει την επιχείρησή του στο Κολωνάκι.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη