Newsroom

Newsroom

Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου της παρέας του Άλκη-«Μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω»

H παρέα του αδικοχαμένου Άλκη περιγράφει  τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν μετά την δολοφονική επίθεση. Η παρέα του 19χρονου  αποτελείτο από 9 άτομα. Πλέον έμειναν οκτώ κολλητοί φίλοι...  

5499120 1

Τα όσα ακολούθησαν της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή της Χαριλάου συγκλονίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η παρέα των πέντε ατόμων που δέχτηκε την δολοφονική οπαδική επίθεση βρισκόταν το απόγευμα της Δευτέρας σε καφετέρια στην πλατεία της Χαριλάου, «Σταμάτη Καραμανλή», λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου λίγο αργότερα θα έπεφτε νεκρός ο Άλκης. Η παρέα στη συνέχεια, έκανε βόλτες στους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή, φτάνοντας και στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση.

Εκεί σταμάτησαν δύο αμάξια με τα παιδιά να βρίσκονται επί της οδού Γαζή. Οι επιβάτες από τα δύο αμάξια τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι». Τα παιδιά, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε τύχει ξανά στο παρελθόν να δεχθούν τέτοια ερώτηση από άτομα που «ψάχνονταν» για μία οπαδική αφορμή, απάντησαν πως είναι οπαδοί του Άρη. Σημειώνεται ότι κανείς από την παρέα δεν φορούν διακριτικά που παρέπεμπαν στην ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Στο άκουσμα τι ομάδα είναι, κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν να χτυπούν με μανία τους τρεις από τους πέντε της παρέας, καθώς οι δύο διέφυγαν. Το άτομο που έκοψε το νήμα της ζωής του Άλκη έφερε στο χέρι του το μαχαίρι τύπου καράμπιτ και μαχαίρωσε τον Άλκη, ενώ μαχαιριές δέχθηκαν και τα άλλα δύο παιδιά, ο Αγ. και ο Δ.

Μετά τη δολοφονική επίθεση, οι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στα οχήματα, που είχαν αφήσει στην οδό Πλαστήρα. Κατά τη διαφυγή τους, άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να σταματήσουν τουλάχιστον το ένα όχημα, πετώντας πάνω του αντικείμενα, κάτι που επιβεβαιώνεται από το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επίθεση.

Με τον Άλκη να χάνει ακατάσχετα αίμα καθώς είχε δεχθεί μαχαιριά στον μηρό και βάρβαρα χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι, ο ένας από τους φίλους του, ο Αγ., παρόλο που είχε δεχθεί επτά μαχαιριές από αιχμηρό αντικείμενο, που ευτυχώς ήταν επιφανειακά, προσπαθούσε να διαπιστώσει αν ο Άλκης ζει.

Στο σημείο της επίθεσης έφθασε σχεδόν αμέσως ο πατέρας του Αγ. που είχε ενημερωθεί για το περιστατικό και πήγε πάνω στον γιο του να δει εάν είναι καλά. Ο Αγ. με όση δύναμη του είχε απομείνει, είπε στον πατέρα του να τον αφήσει και ότι ο Άλκης πεθαίνει. «Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω...».
Ο Άλκης δεν κατάφερε να αντέξει και κατέληξε, ενώ τα δύο άλλα παιδιά έφεραν τραύματα χωρίς να είναι ευτυχώς επικίνδυνα για τη ζωή τους, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου από όπου πήραν σήμερα πήραν εξιτήριο.

Από το οικογενειακό περιβάλλον του Αγ, επισημαίνεται ότι παρόλο που δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν θυμόταν την εξέλιξη των γεγονότων και σταδιακά του έρχονται όλο και περισσότερες εικόνες από τη μοιραία νύχτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα του, μη θέλοντας να αφήσει τα παιδιά να υποφέρουν, δεν αποκάλυψε ότι ο Άλκης σκοτώθηκε αλλά ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ώστε να ταραχθούν όσο λιγότερο γίνεται. Τα δύο παιδιά τελικά έμαθαν την τραγική κατάληξη για τον φίλο τους, θεσμικά.

 

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

ιάσονας τροχαίο

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Το δικαστήριο αυτή τη στιγμή έχει διακόψει για να αποφασίσει επί του ελαφρυντικού και να…

Καλλιάνος: Η απάντηση του καθηγητή αγγειοχειρουργικής για τον πατέρα του – «Η εισαγωγή ασθενών στην ΜΕΘ διέπεται από ιατρικούς κανόνες»

6084787 1

Καλλιάνος: Η απάντηση του καθηγητή αγγειοχειρουργικής για τον πατέρα του – «Η εισαγωγή ασθενών στην ΜΕΘ διέπεται από ιατρικούς κανόνες»

«Όλοι οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών»,…

Άγριος καυγάς σε σχολείο στις ΗΠΑ: Εκπαιδευτικός γρονθοκόπησε μαθητή που τον είπε «νέγρο» (video)

CropImage 26

Άγριος καυγάς σε σχολείο στις ΗΠΑ: Εκπαιδευτικός γρονθοκόπησε μαθητή που τον είπε «νέγρο» (video)

O 27χρονος αναπληρωτής είναι αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες, που περιλαμβάνουν ξυλοδαρμό, απειλή και επίθεση σε…

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεαρό νεκρό και έναν τραυματία στην Ελευσίνα - 17χρονος νεκρός σε…